Libnet.ro
UNICEF

11:00

Maine, la Romexpo, va avea loc targul de joburi si cariera eJobs EXPO

Adevărul Adevărul,
Maine, la Romexpo, va avea loc targul de joburi si cariera eJobs EXPO

Maine incepe cel mai mare targ de joburi si cariera Ejobs EXPO in Pavilionul Central de la Romexpo. incepand cu ora 10. 00, candidatii sunt asteptati cu mii de oferte de angajare in IT, Resurse Umane, Marketing sau Project Management. continuă pe Adevărul

Liviu Voinea spune ca listarea Nuclearelectrica nu se amana, ci va avea loc luna iunie. Termenul era luna mai

Este pentru prima data in ultimii ani cand ne respectam angajamentele internationale . ) Am promis ca vom lista Nuclearelectrica in mai si o vom lista,declara ministrul delegat pentru energie, Constantin Nita, in urma cu o luna. De altfel, ori de cate ori a avut ocazia, a spus ca listarea Nuclearelectrica va avea loc la mijlocul lunii mai, conform angajamentelor internationale. Insa, ultimele informatii din zona energetica arata ca listarea va fi amanata. Intrebat, miercuri, cand va avea loc procesul de listare, ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea a raspuns: In iunie! Nu se amana!.

Workshopul Investitii si finantare va avea loc la sfarsitul lunii acesteia

Workshopul Investitii si finantare, sustinut de Peter Barta, CEO FPP, organizat de Fundatia Post-Privatizare FPP) si Maastricht School of Management Romania MSM) va avea loc in datele de 21-22 mai 2012, la sediul MSM, se anunta intr-un comunicat de pres emis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )