Libnet.ro
UNICEF

22:30

Majoritatea femeilor din Europa se confrunta cu acte de sexism la locul de munca (Studiu)

Hotnews Hotnews,
 Majoritatea femeilor din Europa se confrunta cu acte de sexism la locul de munca (Studiu)

60% dintre femeile din Europa au trecut prin experienta agresiunii sexuale bazate pe gen, la locul de munca, potrivit unui studiu care a vizat 5 tari europene, publicat sambata, scrie News24. continuă pe Hotnews

Studiu: Circa 60% dintre femeile din Europa spun ca au fost victime ale sexismului la locul de munca

Circa 60% dintre femeile din Europa sustin ca au fost victime ale cel putin unei forme de violenta sexuala sau sexista la locul de munca, potrivit unui studiu realizat pe un esantion de 5. 000 de femei din cinci tari si publicat sambata, scrie Agerpres, citand AFP.

STUDIU Rompetrol Rafinare a urcat in topul celor mai importante companii din Europa de Sud Est

Rompetrol Rafinare, membra a Grupului KMG International, este cotata drept a cincea cea mai importanta companie din Europa de Sud Est, potrivit unui studiu realizat de o agentie de presa din Bulgaria, informeaza compania.

Corporate Report: Vodafone va inchide peste 1.000 de magazine din Europa; Prabusirea lui Thomas Cook a fost un esec financiar, nu unul al calatoriilor; Ofertele pentru Alitalia vor putea fi facute pana pe 15 octombrie

Germania va fi inima si motorul de crestere agresiva a marelui operator britanic * Finantarea pe datorii nu a putut dura la nesfarsit nici pentru cel mai vechi tur-operator din lume * Guvernul italian si-a pierdut rabdarea cu consortiul care vrea sa revitalizeze Alitalia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2711 seconds )