Libnet.ro
UNICEF

05:15

Managerul Institutului Matei Bals: Cei care vin din zonele afectate trebuie sa autodeclare si sa stea acasa in carantina 14 zile

Antena3 Antena3,
Managerul Institutului Matei Bals: Cei care vin din zonele afectate trebuie sa autodeclare si sa stea acasa in carantina 14 zile

Cetatenii care intra pe teritoriul Romaniei trebuie sa se autodeclare laDirectiile de Sanatate Publice sisa se autoizoleze la domiciliu pe o perioada de 14 zile, a aratatmanagerulInstitutului Matei Bals din Capitala, profesorul Adrian Streinu-Cercel, intr-un interviu acordat Observator. continuă pe Antena3

Calatorii care vin din orasele italiene afectate de coronavirus intra pe Otopeni prin fluxul destinat charterelor Ei vor completa si un chestionar. Ce contine acesta

Calatorii care vin din zone afectate de coronavirus vor intra pe Otopeni prin fluxul destinat charterelor, anunta Mediafax. Sunt vizate zborurile care vin dinspre Milano, Bergamo, Treviso, Torino. Pasagerii vor fi preluati de personalul medical al DSU.

Protest la Bechet: Oamenii, nemultumiti ca persoane care vin din Italia vor fi duse in campusul scolar

Mai multi localnici protesteaza, duminica seara, la Bechet, dupa ce autoritatile au anuntat ca toate persoanele care vin din zonele de carantina din Italia vor fi izolate intr-un campus scolar din Bechet,potrivit Mediafax.

Marcel Vela: Romanii care vin din cele 11 localitati din Italia afectate de coronavirus vor fi plasati in carantina

Ministrul demis al Internelor a anuntat, luni seara, ca romanii care se intorc in Romania din cele 11 localitati din Italia afectate de coronavirus vor fi plasati in carantina.

Pavilion separat pentru suspectii de coronavirus la Spitalul Matei Bals. Adrian Streinu-Cercel: Este mult sub mortalitatea gripei sezoniere (VIDEO)

La Institutul National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals a fost deschis un pavilion separat pentru pacientii suspecti de coronavirus, in conditiile in care camerele de garda au cazut intr-o adevarata.

Romania a avut peste 20 de cazuri de infectie cu SARS in timpul epidemiei din China, din 2003. Toti bolnavii au fost tratati la Institutul Matei Bals si nu s-a inregistrat niciun deces

In Romania s-au inregistrat peste 20 de cazuri de infectie cu SARS Sindromul respirator acut sever) in timpul epidemiei din China, din anul 2003, a declarat luni pentru HotNews. ro Adrian Marinescu, medic specialist in boli infectioase la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Toti bolnavii au fost tratati atunci la Institutul Bals, cel mai mare spital de boli infectioase din tara noastra, si nu s-a inregistrat niciun deces.

Un pacient suspect de coronavirus a fugit din Institutul Matei Bals

Alerta in Capitala, duminica, dupa ce un pacient care trebuia consultat pentru simptome de coronavirus a plecat de la Institutul Matei Bals.

Un barbat a plecat fara incuviintarea medicilor de la Spitalul Matei Bals. Politistii l-au gasit apoi

Un barbat, pacient al Spitalului Matei Bals din Capitala, a plecat duminica seara din unitatea spitaliceasca, fara a cere acordul medicilor, anunta Politia Capitalei. El a fost gasit ulterior de agenti la o adresa din Bucuresti, relateaza Mediafax.

Pasagerii care vin din Italia cu avionul, verificati la sosirea pe Aeroportul Chisinau

In incinta Aeroportului International Chisinau, a fost montat un termoscaner pentru verificarea pasagerilor care sosesc din Italia. Masura este luata in conditiile in care in tara respectiva, in ultimele zile, sunt in crestere cazurile de imbolnavire cu coronavirus de tip nou, inclusiv decese, transmite IPN.

Carantina pentru romanii care vin din cele doua regiuni din Italia aflate in carantina din cauza coronavirusului

Toti romanii care vin in tara din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului - Lombardia si Veneto - vor fi plasati automat in carantina timp de 14 zile in Romania, indiferent daca prezinta sau nu simptome, a declarat duminica pentru HotNews. ro Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii responsabil de masurile de protectie pentru coronavirus.

Amenzi noi pentru cei care stau la bloc. in afara de galagie, poti fi sanctionat cu 6.000 de lei si pentru asta

Amenzile au crescut pentru cei ce locuiesc la bloc, pe langa sanctiunile de galagie poti primi sume mari de platit si pentru alte fapte. Amenzile pot ajunge si pana la 6. 000 de lei. Amenzi noi pentru cei care stau la bloc Autoritatiile au luat o noua decizie in privinta ghenelor. Acestia spera ca prin noua .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )