Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pavilion separat pentru suspectii de coronavirus la Spitalul Matei Bals. Adrian Streinu-Cercel: Este mult sub mortalitatea gripei sezoniere (VIDEO)

B1 B1,
Pavilion separat pentru suspectii de coronavirus la Spitalul Matei Bals. Adrian Streinu-Cercel: Este mult sub mortalitatea gripei sezoniere (VIDEO)

La Institutul National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals a fost deschis un pavilion separat pentru pacientii suspecti de coronavirus, in conditiile in care camerele de garda au cazut intr-o adevarata. continuă pe B1

Un barbat a plecat fara incuviintarea medicilor de la Spitalul Matei Bals. Politistii l-au gasit apoi

Un barbat, pacient al Spitalului Matei Bals din Capitala, a plecat duminica seara din unitatea spitaliceasca, fara a cere acordul medicilor, anunta Politia Capitalei. El a fost gasit ulterior de agenti la o adresa din Bucuresti, relateaza Mediafax.

Elevii unui colegiu din Bacau, evacuati, dupa ce autoritatile l-au transformat in centru de carantina pentru suspectii de coronavirus Parintii vor sa protesteze

Elevii de la Colegiul N. Karpen din Bacau erau evacuati luni seara, dupa ce autoritatile au decis sa transforme caminul pentru elevi in centru de carantina pentru suspectii de coronavirus. Parintii au anuntat un protest marti dimineata, scrie Ziarul de Bacau.

Un pacient suspect de coronavirus a fugit din Institutul Matei Bals

Alerta in Capitala, duminica, dupa ce un pacient care trebuia consultat pentru simptome de coronavirus a plecat de la Institutul Matei Bals.

Managerul Institutului Matei Bals: Cei care vin din zonele afectate trebuie sa autodeclare si sa stea acasa in carantina 14 zile

Cetatenii care intra pe teritoriul Romaniei trebuie sa se autodeclare laDirectiile de Sanatate Publice sisa se autoizoleze la domiciliu pe o perioada de 14 zile, a aratatmanagerulInstitutului Matei Bals din Capitala, profesorul Adrian Streinu-Cercel, intr-un interviu acordat Observator.

Romania a avut peste 20 de cazuri de infectie cu SARS in timpul epidemiei din China, din 2003. Toti bolnavii au fost tratati la Institutul Matei Bals si nu s-a inregistrat niciun deces

In Romania s-au inregistrat peste 20 de cazuri de infectie cu SARS Sindromul respirator acut sever) in timpul epidemiei din China, din anul 2003, a declarat luni pentru HotNews. ro Adrian Marinescu, medic specialist in boli infectioase la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Toti bolnavii au fost tratati atunci la Institutul Bals, cel mai mare spital de boli infectioase din tara noastra, si nu s-a inregistrat niciun deces.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )