Libnet.ro
UNICEF

21:00

Managerul spitalului din Gaesti despre sistemul medical: Pot sa vaccinez 200 de oameni pe zi. Azi mi-ai programat 5

Adevărul Adevărul,
Managerul spitalului din Gaesti despre sistemul medical: Pot sa vaccinez 200 de oameni pe zi. Azi mi-ai programat 5

Managerul Spitalului din Gaesti se ia la tranta cu sistemul medical, dupa ce a iscat o dezbatare ampla in mass-media cu declaratia despre vaccinare. Medicul Laurentiu Belusica a spus ca ar vaccina si populatia cu dozele ramase de la medicii care nu vor sa se imunizeze. continuă pe Adevărul

Laurentiu Belusica, managerul Spitalului din Gaesti, despre decizia de a imuniza pe oricine doreste: Conducand masina, asa pur si simplu, m-am gandit sa ies pe strada, daca vad primul om il intreb: vrei sa te vaccinezi?

Laurentiu Belusica, managerul Spitalului din Gaesti, a explicat miercuri seara intr-o interventie pentru B1 TV cum a decis sa primeasca pe oricine doreste sa se imunizeze, pentru a se nu irosi doze de.

Business report: Zile libere la care ai dreptul, altele decat cele legale. Managerul spitalului din Gaesti da inapoi. Peste cine se prabuseste plafonul cotei TVA pentru locuinte. Revizuire in scadere privind redresarea economiei romanesti

Zile libere la care ai dreptul, in afara de cele de concediu anual si de liberele legale * Managerul spitalului din Gaesti da inapoi in privinta anuntului de pe Facebook ca va vaccina pe oricine * Peste cine se prabuseste plafonul cotei TVA pentru locuinte * Banca Mondiala revizuieste in jos estimarile privind redresarea economiei romanesti * Seful INS, Tudor Andrei, explica de ce lucreaza zeci de mii de romani in abatoarele din Germania, Olanda si Anglia * Continua operatiunile de concentrare a sistemului bancar * Virgil Popescu: Vom modifica legea ca sa stabilim cum facem liberalizarea daca ANRE nu poate sa o faca * Romania in primele trei luni din 2021: Curs valutar spre 4,9 leieuro, ROBOR intre 1% si 2% * O prognoza pentru 2021: Va fi foarte greu de respectat vreo prognoza.

Managerul Spitalului din Gaesti a anuntat ca va vaccina si alte persoane, dupa ce foarte multi medici au refuzat imunizarea

Managerul Spitalului din Gaesti, Laurentiu Belusica, a scris, pe Facebook, ca personalul medical va incepe vaccinarea oricarei persoane care se prezinta voluntar la centru.

Prima reactie a lui Vlad Voiculescu in cazul managerului spitalului din Gaesti: Fake news bazat pe declaratiile lui bombastice. A declarat altceva, dar a vaccinat doar medici, conform cu strategia de vaccinare

HotNews. ro a reusit sa obtina prima reactie a ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, in scandalul momentului - cazul managerului Spitalului din Gaesti, dr. Laurentiu Belusica, care declarase ieri ca oricine doreste acest lucru poate fi vaccinat impotriva COVID-19 cu dozele de vaccin ramase nefolosite la spital. Vlad Voiculescu a explicat insa astazi, pentru HotNews. ro, ca managerul spitalului din Gaesti a declarat asta, dar a facut altceva, a facut ceea ce trebuia. Nu a chemat oameni de pe strada la vaccinare, ci tot personal medical, din categoria inscrisa in etapa I de vaccinare. Este un fake news bazat pe declaratiile lui bombastice. Declaratiile lui nu au nicio legatura cu faptele lui, care sunt conforme.

Managerul spitalului din Gaesti, luat la rost ca a vrut sa vaccineze si alti oameni in loc sa arunce dozele ramase: Am iesit cam sifonat

Un anunt nefericit al managerului Spitalului din Gaesti a declansat un val de reactii in tara, pana la cel mai inalt nivel. Din cauza ca foarte multi medici din spitalul sau au refuzat sa se vaccineze, doctorul Laurentiu Belusica a chemat lumea la vaccinare, pe Facebook, pentru a nu arunca dozele.

Managerul Spitalului Gaesti, Laurentiu Belusica: Daca am gresit, nu pot decat sa imi cer scuze. Acesta a fost managementul meu defectuos!

Laurentiu Belusica, managerul Spitalului din Gaesti, cel care a zis ca vaccineaza oemenii la cerere, pentru a nu fi nevoit sa arunce restul substantei dintr-o fiola deja deschisa, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre situatia controversata la care asista. Initiativa managerului din Gaesti a fost comentata si de dr. Valeriu Gheorghita, seful campaniei de vaccinare anti-COVID, care a spus ca ar fi vorba de un management defectuos.

Ministrul Sanatatii pune punct scandalului vaccinarii peste rand de la Spitalul Gaesti: Un fake news bazat pe declaratiile bombastice ale managerului

Ministrul Sanatatii arata ca managerul spitalului din Gaesti, dr. Laurentiu Belusica, nu a incalcat protocolul campaniei de vaccinare, chiar daca pe Facebook acesta scria, marti, ca va administra dozele ramase neutilizate oricui doreste. Vlad Voiculescu spune ca managerul nu a gresit cu nimic, ci foar a facut declaratii bombastice.

Editiadedimineata.ro: Primul studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei

Romanii sunt mai tristi, mai furiosi, mult mai anxiosi si au un sentiment sporit de singuratate, toate fiind efecte directe ale pandemiei SARS-Cov-2, arata primul studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei. Specialistii care au realizat studiul trag un semnal de alarma in contextul in care rezultatele preliminare ale studiului arata ca pandemia de coronavirus a avut efecte semnificative asupra sanatatii mintale a populatiei din Romania: 42% dintre respondenti au raportat o inrautatire a stresului, iar aproximativ o treime dintre respondenti au raportat o inrautatire a nervozitatii.

Cine este medicul de la Gaesti care nu ar vrea sa piarda niciun vaccin anti Covid

Marti, centrul de vaccinare de la spitalul Gaesti a fost in centrul atentiei, iar managerul spitalului, conferentiar universitar dr. Laurentiu Belusica, a ajuns vedeta retelelor de socializare dupa ce a dorit sa vaccineze si alte persoane in afara cadrelor medicale. Dr Belusica a declarat marti seara ca a propus aceasta solutie in situatia in care ar fi ramas doze care ar fi fost aruncate, dar ca nu a fost cazul si au fost vaccinate doar cadre medicale conform protocolului.

Cosmin Olaroiu critica sistemul medical romanesc, dupa ce un membru al familiei s-a imbolnavit de COVID-19

Cosmin Olaroiu, antrenorul echipei Jiangsu Suning, se plange ca nu a fost ajutat de medicii carora le-a oferi mancare in perioada starii de urgenta. El a povestit la GSP faptul ca, dupa ce a facut gestul pentru cadrele medicale de a dona mancare de la restaurantul pe care il detine, la Spitalul Victor Babes, atunci cand un membru din familia sa a fost infectat cu COVID-19, nu a primit niciun fel de ajutor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2378 seconds )