Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ce sa mananci dupa antrenament, ca sa nu te ingrasi mai mult decat slabesti.

România Liberă România Liberă,
Ce sa mananci dupa antrenament, ca sa nu te ingrasi mai mult decat slabesti.

Multe persoane care nu fac sport au impresia ca adeptii exercitiilor fizice sunt mari mancai, ca au apetitul crescut din cauza work-outului. Asa o fi? Doar sportivii de performanta sau cei care vor sa-si mareasca masa musculara mananca mai mult decat un om normal, in perioada antrenamentelor care, in cazul lor, devine stil de viata). Insa un studiu recent arata ca, dimpotriva, efortul fizic reduce pofta de mancare. Asadar, ai un motiv in plus pentru a te apuca de sport, caci cu siguranta nu . continuă pe România Liberă

Philips Gioco 278G4 Ambiglow O experienta luminoasa mai mult decat interesanta [REVIEW]

Philips Gioco 278G4 este un monitor creat pentru amatorii de jocuri, inglobeaza cea mai promovata tehnologie a producatorului, mai exact Ambiglow. Aceasta este reprezentata de o serie de LED-uri pe spatele monitorului care se adapteaza la culoarea afisata pe ecran in aproape orice moment. La televizoare, aceeasi tehnologie cu acelasi sistem de functionare se numeste Ambilight. Nu imi este clar de ce Philips a ales doua denumiri diferite pentru fiecare gama de produse, insa nu raspunsul la aceasta intrebare incercam [].

Un suc de fructe sanatos poate contine mai mult zahar decat un pahar de cola

Toate sfaturile spun sa te lasi de cola si sa treci pe sucuri de fructe sanatoase. Din nefericire, toata magia sucurilor proaspat stoarse din fructe sau a celor despre care reclamele sustin ca au pulpa de fruct, se evapora atunci cand aflam ca e posibil sa contina mai mult zahar decat credem.

Cu o zi inainte de Davos, marii investitori afiseaza cel mai mult optimism din ultimii 5 ani

Cu o zi inainte de startul intalnirii anuale a Forumului Economic Mondial de la Davos, Elvetia, marii investitori afiseaza cel mai mult optimism din ultimii cinci ani in ceea ce priveste perspectivele economiei mondiale, scrie Mediafax. Astfel, 59% dintre investitorii intervievati recent intr-un sondaj Bloomberg Global Poll considera ca perspectivele economice se imbunatatesc, cel mai mare procentaj din ultimii cinci ani, fata de 33% in luna noiembrie. Totodata, 66% dintre investitori spun ca sunt mai optimisti decat cu un an in urma, iar doua treimi dintre acestia isi motiveaza opiniile prin accelerarea revenirii economice in statele bogate.

Deal-urile au asigurat mai mult de jumatate din lichiditate

Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost, ieri, de 34,2 milioane de lei aproximativ 7,5 milioane de euro), cu 15% mai putin decat in sedinta de vineri, in conditiile unor evolutii mixte ale indicilor bursieri.

Ambasadorul Marii Britanii la Sofia, despre rapoartele MCV: Romania se descurca mai bine decat Bulgaria

Romania se descurca evident mai bine decat Bulgaria, in ceea ce priveste rapoartele MCV, iar bulgarii risca sa ramana singurii sub monitorizarea ComisieiEuropene, a explicat, miercuri, ambasadorul Marii.

Robert Cazanciuc: Raportul MCV este mai bun decat cel de anul trecut

Raportul MCV prezentat miercuri este mai bun decat cel de anul trecut, a declarat ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, citat de Mediafax. Se poate spune ca in acest an Romania a obtinut un raport mai bun.

Cazanciuc: Raportul MCV este mai bun decat cel de anul trecut

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca raportul MCV prezentat astazi este mai bun decat cel de anul trecut, fiind facute 18 recomandari, dintre care sase pentru MJ, transmit sursele de presa.

Cazanciuc: Raportul MCV, mai bun decat cel de anul trecut

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca raportul MCV prezentat miercuri este mai bun decat cel de anul trecut, fiind facute 18 recomandari, dintre care sase pentru MJ, privind, printre altele, desfiintarea instantelor si parchetelor mici.

Cazanciuc: Raportul MCV, mai bun decat cel de anul trecut.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, este de parere ca raportul MCV de anul acesta este mai bun decat cel din 2013, conform Mediafax. Cazanciuc a aratat ca reprezentantii CE au facut sase recomandari pentru Ministerul de Justitie, printre care desfiintarea instantelor si parchetelor mici si dezvoltarea Strategiei nationale anticoruptie. Citeste si: Raportul MCV. Despre Martea Neagra: Toti suntem egali in fata legii, inclusiv parlamentarii romani. Despre Schengen: Romania si Bulgaria sunt .

Gates: Tarile sarace vor avea in 2035 venituri pe cap de locuitor mai mari decat are China in prezent

Bill Gates, cel mai bogat om de pe planeta, este de parere ca pana in 2035 chiar si cele mai sarace tari din lume vor avea venituri pe cap de locuitor mai mari decat veniturile existente in prezent in China,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )