Libnet.ro
UNICEF

18:00

Manchester City a pierdut acasa cu Basel, dar s-a calificat in sferturile Ligii Campionillor

Antena3 Antena3,
Manchester City a pierdut acasa cu Basel, dar s-a calificat in sferturile Ligii Campionillor

Echipa engleza de fotbal Manchester City s-a calificat fara emotii in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, desi a fost invinsa surprinzator acasa. continuă pe Antena3

Liga Campionilor: Juve castiga in deplasare cu Tottenham, scor 2-1, si se califica in sferturi/ Manchester City pierde surprinzator cu Basel, 1-2, dar se califica

Englezii plecau cu prima sansa dupa retur si pareau sa-si confirme statutul de favoriti prin joc solid prestat in prima repriza, reusind sa si deschida scorul pein Son in minutul 39. Dupa pauza, Allegri i-a introdus pe Asamoah si Lichtsteiner, iar italienii au inceput sa preseze si au marcat de doua ori prin Gonzalo Higuain in minutul 67 si Dyabala dupa doar 3 minute. Englezii au presat pe final, dar apararea italiana a rezistat cu brio, potrivit gsp. ro.

Liga Campionilor: Juve castiga in deplasare cu Tottenham, scor 2-1, si se califica in sferturi/ Manchester City pierde surprinzator cu Basel, scor 1-2

Englezii plecau cu prima sansa dupa retur si pareau sa-si confirme statutul de favoriti prin joc solid prestat in prima repriza, reusind sa si deschida scorul pein Son in minutul 39, potrivit gsp. ro. Dupa pauza, Allegri i-a introdus pe Asamoah si Lichtsteiner, iar italienii au inceput sa preseze si au marcat de doua ori prin Gonzalo Higuain in minutul 67 si Dyabala dupa doar 3 minute. Englezii au presat pe final, dar apararea italiana a rezistat cu brio.

CHAMPIONS LEAGUE. MANCHESTER CITY - FC BASEL ONLINE STREAM LIVE TELEKOM SPORT VIDEO. Guardiola nu are emotii

MANCHESTER CITY - FC BASEL ONLINE STREAM LIVE TELEKOM SPORT VIDEO Manchester City trebuie sa domine pe termen lung fotbalul englez si cel european pentru a fi comparat cu FC Barcelona, a declarat Pep.

MANCHESTER CITY - BASEL LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom - VIDEO

MANCHESTER CITY - BASEL LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom - VIDEO. Meciul este LIVE VIDEO pe Telekom Sport si ONLINE STREAM pe aplicatie.

VIDEO Bernardo Silva a adus victoria cetatenilor: Manchester City - Chelsea 1-0

18 puncte sunt in acest moment intre Manchester City si Liverpool, a doua clasata din Premier League. Formatia antrenata de Pep Guardiola a bifat succesul cu numarul 25 din actualul sezon intern dupa 1-0 cu Chelsea. Unicul gol a fost trecut in dreptul lui Bernardo Silva 46').

MANCHESTER CITY - CHELSEA LIVE. ONLINE STREAM Telekom - VIDEO

ONLINE STREAM Telekom - VIDEO. Partida din etapa a 29-a a PREMIER LEAGUE este LIVE VIDEO pe TELEKOM si ONLINE STREAM pe aplicatie. Partida NU este transmisa de EUROSPORT.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )