Libnet.ro
UNICEF

17:45

Manchester City - Steaua 1-0. Romanii au invatat lectia umilintei, s-au aparat tot meciul si au luat doar un gol de la rezervele echipei engleze

Adevărul Adevărul,
Manchester City - Steaua 1-0. Romanii au invatat lectia umilintei, s-au aparat tot meciul si au luat doar un gol de la rezervele echipei engleze

Dupa 0-5 in tur, Steaua a plecat din Anglia cu o infrangere onorabila, 1-0 pentru Manchester City, cu un gol marcat de Delph. continuă pe Adevărul

Manchester City-Steaua. Ce au auzit fanii englezi in tribune

Manchester City-Steaua. Pentru minute bune in sir, stadionul celor de la Manchester City a fost pamant romanesc. Asta pentru ca in tribune au fost foarte multi romani miercuri seara.

Manchester City - Steaua, scor 1-0. Steaua va juca in grupele Europa League

Meciul dintre Manchester City si Steaua s-a terminat cu scorul de 1-0. in ciuda faptului ca Steaua a dominat in mare parte partida, ros-albastrii au pierdut si meciul de retur cu Manchester. Steaua.

MINUT cu MINUT Manchester City-Steaua 1-0

Urmariti miercuri seara live text pe onlinesport. ro de la ora 21:45 returul dublei dintre Manchester City si Steaua din playoff-ul Ligii Campionilor. In tur, la Bucuresti, a fost 5-0 pentru City.

Manchester City-Steaua. Stanciu, doar rezerva in meciul din Anglia

Manchester City si Steaua au jucat in returul play-off-ului Ligii Campionilor. in prima mansa, pe Arena Nationala, englezii s-au impus cu 5-0. Laurentiu Reghecampf a surprins pe toata lumea cu.

Manchester City-Steaua, meci scoala pentru echipa lui Reghecampf (LIVE, 21:45)

Steaua intalneste miercuri seara de la 21:45 pe Manchester City intr-o partida in care isi propune in primul rand sa joace fotbal si sa limiteze pe cat proportiile scorului. Diferenta de valoare este una ca de la cer la pamant, dupa cum am vazut in mansa tur de la Bucuresti.

Steaua paraseste Liga Campionilor dupa 0-1 cu Manchester City in retur

Steaua Bucuresti a fost eliminata de echipa engleza Manchester City cu scorul general de 0-6, dupa ce a fost invinsa, 0-1, in meciul desfasurat miercuri, pe Etihad Stadium, in mansa.

Statistica lucreaza impotriva Stelei inaintea returului cu Manchester City

Nu doar rezultatul din tur ii dezavantajeaza pe stelisti inaintea confruntarii de miercuri seara cu Manchester City, dar si statistica impotriva echipelor din Anglia pe terenul acestora.

Un jucator de la Steaua va fi urmarit de Jose Mourinho in meciul cu Manchester City

Un fotbalist de laSteauava fi urmarit deJose Mourinhoin meciul cu Mancheste City, din play-off-ul Champions League, anunta Ziare. com. Mijlocasul ghanez Sulley Muniru a postat o fotografie pe.

Fanii Stelei traiesc un nou sabotaj-soc, in meciul cu Manchester City. Acum le-au schimbat dinamovistii si echipamentul

Manchester CitysiSteauas-au intalnit miercuriin returul play-off-ului Ligii Campionilor. Daca in prima mansa, pe Arena Nationala, cand englezii s-au impus.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,267 seconds )