Libnet.ro
UNICEF

18:45

Manchester United pe primul loc in Premier League dupa opt ani!

Online Sport Online Sport,
Manchester United pe primul loc in Premier League dupa opt ani!

Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer a urcat la conducerea clasamentului din Premier dupa victoria obtinuta pe terenul lui Burnley, marti seara, scor 1-0. continuă pe Online Sport

Spitalul Victor Babes din Timisoara, pe primul loc in Romania dupa procentul celor vaccinati anti-COVID-19. Abia am asteptat sa primim aceasta arma, sa castigam razboiul (VIDEO)

Exista spitale in tara care au reusit sa ajunga la o rata mare de vaccinare anti-COVID-19! De pilda, la Spitalul Victor Babes din Timisoara, mai bine de 95% din personalul medical a fost vaccinat,.

VIDEO Manchester United, noul lider din Premier League: Pogba, decisiv cu Burnley

Manchester United a castigat la limita, scor 1-0, restanta din deplasare cu Burnley meci contand pentru prima etapa), rezultat in urma caruia trupa de pe Old Trafford a urcat pe primul loc din Premier League.

Premier League: Manchester City a urcat pe podium (1-0 vs Brighton)

Manchester City a ajuns la 14 partide fara infrangere in toate competitiile, dupa ce a invins, miercuri seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Brighton, intr-un meci din etapa a 18-a din Premier League. in urma acestui rezultat, formatia pregatita de Pep Guardiola a urcat pe locul trei in clasament.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )