Libnet.ro
UNICEF

07:00

Manipularea opiniei publice, frecvent folosita pentru destabilizarea activitatii procurorilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Manipularea opiniei publice, frecvent folosita pentru destabilizarea activitatii procurorilor

Manipularea opiniei publice este frecvent folosita pentru destabilizarea activitatii procurorilor, iar Ministerul Public a actionat in permanenta transparent, in spiritul aflarii adevarului, a declarat, astazi, procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar. continuă pe Ziarul Bursa

Augustin Lazar, acuzatii extrem de grave: Manipularea opiniei publice este frecvent folosita pentru destabilizarea activitatii procurorilor (VIDEO)

Reactie extrem de dura a procurorului general Augustin Lazar in scandalul actual ce are in prim-plan Ministerul Public! Acesta a acuzat o campanie de manipulare pentru a destabiliza activitatea procurorilor.

Toader: Declansez procedura pentru evaluarea activitatii manageriale a procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, astazi, pe Facebook, ca declanseaza procedura legala pentru evaluarea activitatii manageriale desfasurata de catre procurorul general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, Augustin Lazar, relateaza News. ro.

Toader declanseaza procedura legala pentru evaluarea activitatii manageriale a procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca declanseaza procedura de evaluare a activitatii manageriale a procurorului general, Augustin Lazar, in contextul protocoalelor incheiate cu SRI, scrie Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )