Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu, previziune sumbra: Vom avea coronavirus, tinand cont ca a doua patrie a romanilor a devenit Italia

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, previziune sumbra: Vom avea coronavirus, tinand cont ca a doua patrie a romanilor a devenit Italia

Presedintele interimar PSD Marcel Ciolacu a facut in direct la Antena 3, in emisiunea Sinteza Zilei o previziune sumbra pentru romani. Politicianul este convins ca vom avea coronavirus in Romania. continuă pe Antena3

Ciolacu: Vom avea coronavirus. Nu stiu daca suntem pregatiti

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca era o chestie de zile pana la aparitia unui caz de infectare cu coronavirus in Romania, tinand cont ca a doua patrie a romanilor a devenit Italia.

MARCEL CIOLACU: Organizatiile judetene isi decid singure aliantele pentru alegerile locale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca pentru prima data, organizatiile judetene ale partidului vor avea libertatea de a decide cu ce alte formatiuni fac aliante pentru alegerile locale.

Ion Iliescu, mort pentru PSD: declaratiile lui Marcel Ciolacu, absolut socante

Ai fi crezut ca legatura dintre Ion Iliescu si PSD este una intrinseca. Fostul presedinte a fost numit, la un moment dat, lider onorific al partidului, tocmai pentru ca cineva sa nu uite acest lucru. Se pare ca Marcel Ciolacu a facut-o. intr-un set de circumstante foarte ciudate, Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a .

Marcel Ciolacu, replica pentru Iohannis: Vrei sa te faci de ras si sa nu-ti votezi propriul guvern? Treaba ta! Dar nu acuza PSD ca nu face majoritate in locul tau

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a spus lui Klaus Iohannis ca un guvern este propus pentru a trece in Parlament, nu pentru a fi picat intentionat. Ciolacu i-a mai transmis sefului statului sa nu acuze PSD ca nu face majoritate.

Marcel Ciolacu, despre varianta Raed Arafat pentru functia premier: Ar fi o greseala

Marcel Ciolacu a afirmat duminica seara, la Antena 3, ca ar fi o greseala ca Raed Arafat sa fie propus premier, varianta avansata de Victor Ponta. Liderul interimar al PSD a adaugat ca Arafat are expertiza in alte domenii si e bine sa se ocupe in continuare de ele, potrivit Mediafax.

Marcel Ciolacu, anunt curcial cu privire la privatizarea Sanatatii: Voi face tot ce imi sta in putere pentru a opri ordonanta mortii

Marcel Ciolacu a anuntat ca va face tot ce ii sta in putere pentru a opri ordonanta mortii, referindu-se la problema privind privatizarea sanatatii. Liderul PSD a facut anuntul pe Facebook.

Marcel Ciolacu, anunt crucial cu privire la privatizarea Sanatatii: Voi face tot ce imi sta in putere pentru a opri ordonanta mortii

Marcel Ciolacu a anuntat ca va face tot ce ii sta in putere pentru a opri ordonanta mortii, referindu-se la problema privind privatizarea sanatatii. Liderul PSD a facut anuntul pe Facebook.

Marcel Ciolacu, raspuns pentru PNL si Iohannis: Premierul este desemnat sa guverneze, nu sa pice

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, le raspunde liberalilor, care au acuzat social-democratii, ca vor fi responsabili daca nu va fi cvorul la votul pentru Guvernul Orban II.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )