Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Vela a anuntat infiintarea unui centru de recoltare de sange si plasma la Spitalul Gerota

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marcel Vela a anuntat infiintarea unui centru de recoltare de sange si plasma la Spitalul Gerota

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, azi, infiintarea unui centru de recoltare de sange si plasma in cadrul Spitalului Gerota, unde vor putea dona atat civili, cat si angajati ai MAI. De asemenea, se doreste infiintarea unei banci de plasma. continuă pe Ziarul Bursa

Planul PSD pentru combaterea SARS-CoV-2: Testarea tuturor indivizilor in locurile cu incidenta ridicata si infiintarea unui centru de comunicare integrat COVID

PSD a propus un plan de combatere a COVID-19 care are ca obiectiv reducerea transmiterii virusului si protejarea persoanelor cele mai vulnerabile. PSD propun infiintarea unui centru de comunicare integrat COVID-19 si testarea tuturor indivizilor, indiferent de simptome, in locurile cu incidenta ridicata.

Marcel Vela: in ultimele 24 de ore, la nivelul MAI, s-au infectat 124 de colegi Vom crea un centru de recoltare sange si plasma autoimuna, urmand ca in viitor sa realizam o banca de plasma (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne a anuntat, marti, ca va fi creat un centru de recoltare sange si plasma autoimuna, urmand ca in viitor sa fie realizata o banca de plasma necesara tuturor.

Ministrul Marcel Vela, mesaj de recunostinta pentru militari de Ziua Armatei Romane

Duminica, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a transmis un mesaj de lausa si recunostinta la adresa militarilor romani, aflati in toata lumea. Ziua Armatei Romanei ma face sa imi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )