Libnet.ro
UNICEF

00:06

Marcel Vela catre prefectii din tara: Trebui sa fim foarte vigilenti in perioada urmatoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marcel Vela catre prefectii din tara: Trebui sa fim foarte vigilenti in perioada urmatoare

Mobilizare generala pentru prevenirea imbolnavirilor cu COVID-19. Prefectii din toata tara au fost bagati in sedinta de ministrul afacerilor interne. Marcel Vela a coordonat vineri o videoconferinta cu prefectii si sefii de structuri centrale si teritoriale. Scopul intalnirii a fost stabilirea de urgenta a unor masuri pentru prevenirea raspandirii COVID-19 ce trebuie aplicate in urmatoarele saptamani. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Vela (MAI): Oamenii pot sa se bucure de vacanta in siguranta pe litoral. Sanatatea publica poate fi asigurata doar printr-un efort comun al guvernantilor, industriei si cetatenilor (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, considera ca oamenii pot sa se bucure de vancanta in siguranta pe litoralul romanesc si a anuntat ca, duminica, reprezentantii HoReCa vor veni cu propuneri.

Marcel Vela (MAI), semnal de alarma: Prin lipsa de responsabilitate a celor care incalca normele de protectie sanitara, riscam sa pierdem tot ceea ce am reusit printr-un efort titanic al nostru, al tuturor

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a tras un semnal de alarma si a explicat ca, prin lipsa de responsabilitate a celor care incalca normele de protectie sanitara, riscam sa pierdem tot ceea ce am.

Traian Berbeceanu, seful de cabinet al ministrului Marcel Vela, si medicul Marius Blendea s-au inscris in PNL

Comisarul Traian Berbeceanu, seful de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela, s-a incris vineri in PNL Deva. Tot vineri si-a semnat adeziunea in PNL si doctorul Marius Blendea. Anuntul a fost facut.

Marcel Vela prezinta trei colegi pe Facebook: Jos palaria in fata acestor oameni!

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a scris joi pe pagina sa Facebook despre interventia a trei angajati MAI. Colegi pentru care viata cetatenilor este pe primul loc, a scris ministrul.

COVID-19. Marcel Vela: Sper sa nu ajunga in situatia in care sa se inchida plaje. Vor fi patrule pe litoral in acest sezon

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, miercuri, la Constanta, ca spera sa nu se ajunga in situatia in care sa se inchida plaje. Anuntul acestuia vine dupa ce, in ultimele doua.

ESTIMARE KEYSFIN: Piata energiei electrice din tara noastra se va maturiza inaintea celei a gazelor

Roxana Popescu: Pentru ca piata locala de energie electrica sa ajunga la maturizarea deplina este nevoie de o viziune pe termen lung, care sa includa investitii masive in digitalizare, precum si de exploatarea la scala mai mare a surselor de energie regenerabila * O influenta importanta asupra maturizarii pietei locale de energie electrica o va avea si listarea la bursa a Hidroelectrica, arata echipa de la KeysFin Piata energiei electrice din tara noastra se va maturiza inainte celei a gazelor, avand in vedere ca a parcus deja un proces amplu de transformare si dezvoltare, estimeaza analistii furnizorului de solutii de business inteligence KeysFin.

STUDIU XTB ROMANIA Indicele DAX - in topul preferintelor investitorilor din tara noastra

Indicele german DAX 30, al bursei din Frankfurt, se afla in topul preferintelor investitorilor din tara noastra, releva un studiu realizat de specialistii XTB Romania, efectuat pe baza numarului de tranzactii si al volumului acestora) realizate pe platforma de tranzactionare a XTB in prima jumatate a acestui an.

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu: Amanarea relaxarii din 1 iulie este un esec al guvernarii PNL in gestionarea pandemiei

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca amanarea relaxarii din 1 iulieeste un esec al guvernarii PNL in gestionarea pandemiei. Amintim ca ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a.

Radu Banciu, despre posibilitatea ca Victor Ponta sa candideze la Primaria Capitalei: Nu vrea, dar daca ii cer asta toti romanii din tara in genunchi, se sacrifica, ce sa faca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, posibilitatea ca Victor Ponta sa candideze la Primaria Capitalei din partea partidului pe care il conduce, Pro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )