Libnet.ro
UNICEF

21:45

ESTIMARE KEYSFIN: Piata energiei electrice din tara noastra se va maturiza inaintea celei a gazelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ESTIMARE KEYSFIN: Piata energiei electrice din tara noastra se va maturiza inaintea celei a gazelor

Roxana Popescu: Pentru ca piata locala de energie electrica sa ajunga la maturizarea deplina este nevoie de o viziune pe termen lung, care sa includa investitii masive in digitalizare, precum si de exploatarea la scala mai mare a surselor de energie regenerabila * O influenta importanta asupra maturizarii pietei locale de energie electrica o va avea si listarea la bursa a Hidroelectrica, arata echipa de la KeysFin Piata energiei electrice din tara noastra se va maturiza inainte celei a gazelor, avand in vedere ca a parcus deja un proces amplu de transformare si dezvoltare, estimeaza analistii furnizorului de solutii de business inteligence KeysFin. continuă pe Ziarul Bursa

STUDIU XTB ROMANIA Indicele DAX - in topul preferintelor investitorilor din tara noastra

Indicele german DAX 30, al bursei din Frankfurt, se afla in topul preferintelor investitorilor din tara noastra, releva un studiu realizat de specialistii XTB Romania, efectuat pe baza numarului de tranzactii si al volumului acestora) realizate pe platforma de tranzactionare a XTB in prima jumatate a acestui an.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 270,51 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 270,51 leiMWh, in intervalul orar 21:00 - 22:00.

PREMIERA IN ROMANIA Tara noastra intra in elita francizelor

Tara noastra a intrat in elita francizelor gratie primei femei certificate oficial ca expert in francize de catre CFE Certified Franchise Executive) - Manuela Voicila.

ANM |Canicula si furtunile pun stapanire pe tara noastra. Meteorologii au emis patru avertizari de cod galben si portocaliu (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie a emis primul cod galben de canicula din anul acesta. De asemenea, meteorologii au mai emis joi, 2 iulie, trei avertizari de cod galben si cod portocaliu de instabilitate.

in Sectorul 4, a fost inaugurata cea mai moderna piata agro-alimentara din Romania. Primarul Daniel Baluta: Putem sa facem, daca ne dorim si muncim pentru aceste lucruri

Piata Progresul din Sectorul 4 a devenit in doar cateva luni una dintre cele mai moderne zone agro-alimentare din Bucuresti, gratie unei investitii de peste 12. 000 lei. Complet renovata, cu spatii comerciale.

Cea mai moderna piata agro-alimentara din Romania va fi inaugurata in Sectorul 4 al Capitalei

Cel mai modern complex agro-alimentar din Romania va fi inaugurat, miercuri, 1 iulie, in Sectorul 4 al Capitalei. Este vorba despre piata agro-alimentara Progresul Soseaua Giurgiului nr. Cu aceasta ocazie,.

Marcel Vela catre prefectii din tara: Trebui sa fim foarte vigilenti in perioada urmatoare

Mobilizare generala pentru prevenirea imbolnavirilor cu COVID-19. Prefectii din toata tara au fost bagati in sedinta de ministrul afacerilor interne. Marcel Vela a coordonat vineri o videoconferinta cu prefectii si sefii de structuri centrale si teritoriale. Scopul intalnirii a fost stabilirea de urgenta a unor masuri pentru prevenirea raspandirii COVID-19 ce trebuie aplicate in urmatoarele saptamani.

Radu Banciu, despre posibilitatea ca Victor Ponta sa candideze la Primaria Capitalei: Nu vrea, dar daca ii cer asta toti romanii din tara in genunchi, se sacrifica, ce sa faca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, posibilitatea ca Victor Ponta sa candideze la Primaria Capitalei din partea partidului pe care il conduce, Pro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )