Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Vela: Guvernul Romaniei a aprobat infiintarea Politiei Animalelor. Va functiona cu 488 de angajati si 88 de medici veterinari

B1 B1,
Marcel Vela: Guvernul Romaniei a aprobat infiintarea Politiei Animalelor. Va functiona cu 488 de angajati si 88 de medici veterinari

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, joi, la Timisoara, ca Guvernul a aprobat infiintarea Politiei Animalelor, care va avea structuri in toate judetele si va functiona cu 488 de angajati si 88 de. continuă pe B1

MARCEL VELA: Tot ce s-a intamplat cu privire la pelerinajul de la Iasi a fost o decizie luata de medicii epidemiologi

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, joi, la Timisoara, ca medicii epidemiologi au luat decizia de a permite pelerinilor sa viziteze racla cu moastele Sfintei Parascheva fara carte de identitate cu domiciliul in Iasi, iar cei care nu au purtat masca vor fi sanctionati, conform news. ro.

Marcel Vela, apel de ultima ora catre cetateni. Ce le solicita ministrul Afacerilor de Interne milioanelor de romani

Pandemia de COVID-19 a atins cote inimaginabile in Romania, motiv de ingrijorare pentru autoritati, medici si cetateni. Cu toate acestea, sunt inca multe persoane care nu respecta normele de protectie si de evitare a raspandirii virusului, iar rezultatele sunt peste masura: o crestere semnificativa a cazurilor, de la zi la zi. Marcel Vela a transmis .

Marcel Vela, despre ridicarea restrictiilor la pelerinajul de la Iasi: A fost o decizie operativa

Marcel Vela, ministrul de Interne, a declarat, joi, la Timisoara ca ridicarea restrictiilor la pelerinajul Sfanta Parascheva, de la Iasi, a fost o decizie operativa pentru a salva o situatie care putea.

Marcel Vela: Medicii si politistii sunt eroi

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a transmis joi un mesaj in care afirma ca, in contextul p.

Ce avere a strans Marcel Vela. Ministrul Afacerilor Interne are si un credit bancar pentru care plateste lunar rate

Marcel Vela apare zilnic cu declaratii noi, mereu e prezent pe micul ecran, in conferinte de presa, unde transmite populatiei vesti noi sau masuri privind pandemia de coronavirus. Acesta ocupa functii importante, a strans si o avere in urma anilor de munca. Iata cate bunuri detine acesta si ce salariu are!.

Ludovic Orban, intalnire de lucru cu Marcel Vela, Raed Arafat si Nelu Tataru, la Guvern. Se discuta impunerea unor noi restrictii, din cauza raspandirii SARS-CoV-2

Premierul Ludovic Orban i-a convocat, marti, de la ora 16. 00, la Guvern peministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, si secretarul de stat in Ministerul Afacerilor.

Marcel Vela: Coronavirusul ne ameninta permanent. Trebuie sa actionam impreuna, caci dezbinarea nu a ajutat niciodata

Marcel Vela, ministrul de Interne, a transmis un mesaj in care a indemnat la o reactie conjugata in fata epidemiei de coronavirus. Liberalul a sustinut ca dezbinarea nu ajuta la nimic, dar nici simpla trecere a .

PeBloguri: Guvernul Romaniei a fost dat in judecata, pentru incalcarea libertatii religioase. Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) solicita instantei anularea hotararii prin care au fost interzise pelerinajele

Partidul Puterii Umaniste social-liberal), reprezentat de presedintele executiv Daniel Ionascu, a dat in judecata Guvernul Romaniei si Institutia Prefectului Iasi, pentru hotararile prin care a fost interzisa participarea credinciosilor la pelerinajele religioase. in actiune se cere anularea hotararilor si constatarea nulitatii acestora.

Marcel Ciolacu: Guvernul a scapat epidemia de sub control. La 4.000 de cazuri pe zi sunt excluse alegerile legislative. Cum poate rezulta un Parlament legitim, cand oamenii nu vin la vot?

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a acuzat Guvernul PNL ca a scapat de sub control epidemia de coronavirus. El a mai sustinut ca la peste 4. 000 de infectari pe zi, prag depasit miercuri, este exclusa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )