Libnet.ro
UNICEF

21:45

Marcel Vela, ministrul de Interne, despre deschiderea bisericilor: Trebuie gandita foarte bine, iar BOR trebuie sa faca o analiza obiectiva Ce spune despre nunti si botezuri

B1 B1,
Marcel Vela, ministrul de Interne, despre deschiderea bisericilor: Trebuie gandita foarte bine, iar BOR trebuie sa faca o analiza obiectiva Ce spune despre nunti si botezuri

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a explicat ca deschiderea lacasurilor de cult trebuie sa se faca in urma unei analize atente, cu ajutorul Bisericii Ortodoxe Romane BOR). Demnitarul a explicat ca de Pa. continuă pe B1

Marcel Vela, despre deschiderea bisericilor: Trebuie o analiza fara patima

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat ca deschiderea lacasurilor de cult trebuie gandita foarte bine, subliniind ca este nevoie in acest sens de ajutorul Bisericii Ortodoxe Romane BOR). Ministrul a admis ca, in conditii de siguranta, poate fi luata in calcul si organizarea de nunti si botezuri, dar nu cu 500 sau 1. 000 de persoane.

Marcel Vela, ministrul de Interne: Problema de la Timisoara se referea la atributiile si competentele Politiei nationale si Politiei Locale, care de multe ori fie se suprapun, fie sunt contradictorii (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a explicat luni, in direct pe B1 TV, ca problema de la Timisoara se referea la ceea ce inseamna pe fond, nu pe forma, tot ceea ce tine de Politia nationala,.

Marcel Vela, ministrul de Interne: Au existat abuzuri din partea Politiei, dar nu tolerez niciunul si la fiecare am luat atitudine. Cetatenii sa se adreseze autoritatilor daca se simt nedreptatiti

Marcel Vela, ministrul de Interne, a subliniat ca nu tolereaza niciun fel de abuz din partea Politiei, dar recunoaste ca au existat situatii de genul, explicand ca a luat atitudine la fiecare dintre ele.

Vela, despre redeschiderea bisericilor: Trebuie gandit foarte bine. Biserica sa faca o analiza obiectiva, fara patima, fara a fi speculat politic

Ministrul de Interne Marcel Vela a spus, luni seara, ca redeschiderea bisericilor in plina pandemie de coronavirus trebuie gandita foarte bine si a precizat ca este nevoie si de ajutorul Bisericii Ortodoxe Romane BOR) in acest caz.

Liber la pescuit, alpinism si drumetii, din 15 mai, anunta Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat luni ca din 15 mai romanii vor putea parasi localitatile de domiciliu pentru activitati de recreere precum alpinismul, drumetiile si pescuitul.

Exclusiv! Ministrul Marcel Vela, despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta.

Ministrul Marcel Vela, despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta.

Digi24: Marcel Vela: Un politist local care pazeste un parc are salariul de 8-9.000 de lei, iar unul de la MAI care isi risca viata are jumatate

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a vorbit sambata seara la Digi24 despre reforma politiei, pornind de la unele abuzuri facute de agenti de la Politia locala si nationala in perioada starii de urgenta.

Marcel Vela: Asta inseamna pentru mine o stire pozitiva!

Marcel Vela multumeste colegilor din MAI pentru modul cum au actionat in ultima saptamana. De asemenea, ministrul de Interne vorbeste despre cateva situatii in care politistii si jandarmii s-au comportat exemplar.

Avem voie sau nu sa iesim din localitate pentru drumetii? Ce spune ministrul Marcel Vela

La scurt timp dupa declaratia lui Klaus Iohannis care a anuntat ca Romania va scapa de starea de urgenta si va trece la starea de alerta dupa 15 mai, ministrul de Interne, Marcel Vela, a venit cu noi precizari.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )