Libnet.ro
UNICEF

23:45

Marcel Vela: Romania este pregatita in acest moment pentru un eventual flux de migranti

Hotnews Hotnews,
 Marcel Vela: Romania este pregatita in acest moment pentru un eventual flux de migranti

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, sustine ca Romania este pregatita in acest moment pentru un eventual flux de migranti. continuă pe Hotnews

Vela: Romania este pregatita pentru un flux mare de migranti

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, joi, ca Romania este pregatita in acest moment pentru un eventual flux de migranti.

Vela: Romania este pregatita pentru un eventual flux de migranti. Cati refugiati putem prelua

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, joi, ca Romania este pregatita in acest moment pentru un eventual flux de migranti.

DumitruCoarna: Marcel Vela s-a enervat extrem de mult, pentru ca nu respecta legea. Omul nu intelege sistemul

Presedintele SNPPC, DumitruCoarna, acuza ca ministrul de Interne Marcel Vela nu respecta legea.

Kelemen Hunor, despre anticipate: Altul este interesul oamenilor in acest moment

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, crede ca interesul oamenilor nu este in acest moment algerile anticipate.

CORONAVIRUS |Marcel Vela a convocat Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, dupa confirmarea celui de al 5-lea caz

Marcel Vela a convocat Comitetul National pentru Situatii de Urgenta la sediul Ministerului de Interne MAI), dupa confirmarea celui de al cincilea caz de coronavirus in tara noastra. Romania are in acest.

Marcel Vela, despre Sorina Pintea: I s-a propus transferul la Spitalul Penitenciar de la Mioveni, dar a refuzat

Sorinei Pintea i s-a propus sa fie transferata in Spitalul Penitenciar din Mioveni insa a refuzat acest lucru, a anuntat, miercuri, ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela. in aceste.

Marcel Vela, despre migranti: Migrantii nu au tinta Romania. Suntem o tara de tranzit, ei doresc sa ajunga in alte parti

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut joi, la finalul audierilor din comisiile parlamentare,precizari despre criza migrantilor de la granita dintre Turcia si Grecia. Vela a precizat ca.

Marcel Vela: Protestul politistilor e neautorizat. Pensionarul Coarna, cu un salariu mai mare decat mine, manipuleaza oameni onesti, pentru ca va candida la parlamentare (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a subliniat ca protestul organizat marti de politisti, in fata sediului MAI - concomitent cu momentul in care institutia isi prezenta bilantul, este unul.

Marcel Vela considera ca membri de sindicat au cazut in capcana politistilor

Ministrul desemnat al Afacerilor Interne, Marcel Vela, considera ca protestul de marti al politistilor este o diversiune, iar in aceasta capcana au cazut membri de sindicat onesti, conform Agerpres.

ULTIMA ZI DE AUDIERI PENTRU MINISTRII DIN CABINETUL CITU Marcel Vela, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Afacerilor Interne

ACTUALIZARE - Marcel Vela a primit aviz favorabil pentru functia de ministru al Afacerilor Interne din partea Comisiilor reunite pentru aparare ale Camerei Deputatilor si Senatului. S-au inregistrat 17 voturi pentru, 5 impotriva si doua abtineri. --- * ACTUALIZARE - Virgil Popescu a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Membrii Comisiilor de specialitate din Camera Deputatilor si Senat, reunite, au acordat 24 voturi pentru, 4 voturi impotriva si 3 abtineri. --- * ACTUALIZARE - Ioan Marcel Bolos, propus pentru functia de ministru al Fondurilor Europene a fost avizat pozitiv de catre comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. Au fost acordate 12 voturi pentru, 5 voturi impotriva si 5 abtineri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )