Libnet.ro
UNICEF

18:15

Vela: Romania este pregatita pentru un eventual flux de migranti. Cati refugiati putem prelua

Adevărul Adevărul,
Vela: Romania este pregatita pentru un eventual flux de migranti. Cati refugiati putem prelua

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, joi, ca Romania este pregatita in acest moment pentru un eventual flux de migranti. continuă pe Adevărul

Vela: Romania este pregatita pentru un flux mare de migranti

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, joi, ca Romania este pregatita in acest moment pentru un eventual flux de migranti.

Marcel Vela: Romania este pregatita in acest moment pentru un eventual flux de migranti

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, sustine ca Romania este pregatita in acest moment pentru un eventual flux de migranti.

AGENTIILE DE PRESA: Guvernul britanic este pregatit pentru posibilul impact economic al epidemiei de coronavirus, spune Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson a declarat luni ca guvernul de la Londra este pregatit pentru posibilul impact economic al epidemiei de coronavirus, dar ca fundamentele economiei sunt solide, transmite Reuters.

MApN, despre posibilul val de migranti: Exista planuri de interventie pe toate granitele Romaniei, atat pe frontierele terestre, cat si pe cele fluviale si la Marea Neagra (VIDEO)

Romania este pregatita sa faca fata unui evantual flux de migranti, fiind stabilite planuri de actiune atat la granitele terestre, cat si la cele fluviale si in zona Marii Negre, a dat asigurari.

Florin Citu: Romania este mai pregatita caniciodata sa faca fataprovocarilor de natura economica

Florin Citu a anuntat ca a construit un buget pentru anul 2020 care sa faca fata provocarilor pentru cresterea economica, venite atat din exteriorul tarii, cat si din interior, in contextul impactului pe care il are coronavirusul asupra economiei.

Vela: Romania trimite ajutoare Greciei, care se confrunta cu o criza a migrantilor (VIDEO)

Romania va trimiteajutoare Greciei, care se confrunta cu o criza a migrantilor, a anuntat, miercuri, ministrul interimat de Interne, Marcel Vela. Premierul Orban a decis sa trimitem ajutoare Greciei, din.

CATALIN IVAN (ADN): Romania este victima sigura a noii crize a refugiatilor

Catalin Ivan, coordonatorul politic national al Alternativei pentru Dreptate Nationala ADN), a afirmat, luni, ca tara noastra este victima sigura a noii crize a refugiatilor, condamnand, totodata, lipsa totala de strategie si de reactie a autoritatilor romane, a presedintelui Klaus Iohannis si a Guvernului, privind o noua criza iminenta a refugiatilor sirieni, pe fondul santajului deschis al regimului de la Ankara la adresa UE.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )