Libnet.ro
UNICEF

21:45

Marcel Vela, despre Sorina Pintea: I s-a propus transferul la Spitalul Penitenciar de la Mioveni, dar a refuzat

B1 B1,
Marcel Vela, despre Sorina Pintea: I s-a propus transferul la Spitalul Penitenciar de la Mioveni, dar a refuzat

Sorinei Pintea i s-a propus sa fie transferata in Spitalul Penitenciar din Mioveni insa a refuzat acest lucru, a anuntat, miercuri, ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela. in aceste. continuă pe B1

Victor Costache despre Sorina Pintea: Nu putem incatusa persoane bolnave, care nu prezinta risc. Am sa discut cu ministrul de Interne, trebuie adaptate procedurile

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat miercuri despre Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii arestat preventiv pentru 30 de zile in urma unui flagrant de luare de mita, ca este regretabil sa incatusam oameni bolnavi. Victor Costache spune ca nu a vazut imaginile cu Sorina Pintea, dar a aflat despre ele de la jurnalisti: Am sa discut cu ministrul de Interne. Nu putem incatusa persoane bolnave, care nu prezinta risc. Trebuie adaptate procedurile.

DNA, despre Sorina Pintea dusa incatusata la spital: Atributiile in gestionarea acestor situatii revin exclusiv institutiei unde se afla persoana detinuta

Directia Nationala Anticoruptie a reactionat joi in cazul imaginilor cu Sorina Pintea dusa incatusata din arest la spital, aratand ca atributiile in ceea ce priveste gestionarea acestor situatii revin exclusiv institutiei in custodia careia se afla persoana detinuta, in acest caz Politia.

Marcel Vela, despre migranti: Migrantii nu au tinta Romania. Suntem o tara de tranzit, ei doresc sa ajunga in alte parti

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut joi, la finalul audierilor din comisiile parlamentare,precizari despre criza migrantilor de la granita dintre Turcia si Grecia. Vela a precizat ca.

Marcel Ciolacu, anunt despre Sorina Pintea. Este o decizie care afecteaza intregul partid

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni, referitor la propunerea venita din partea presedintelui PSD Maramures, Gabriel Zetea, care vrea suspendarea din partid a Sorinei Pintea, ca va avea loc o discutie informala, pentru a se decide abordarea in astfel de situatii.

Marcel Vela spune ca Pintea a refuzat transferul la Spitalul Penitenciar Mioveni

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, joi, ca Sorinei Pintea, aflata in arest preventiv la Arestul Central al Politiei, i s-a propus transferul la Spitalul Penitenciar din Mioveni, insa aceasta nu a acceptat, asa ca s-a luat masura de a-i fi asigurata asistenta medicala permanenta, relateaza Agerpres.

Marcel Vela: Pintea a refuzat transportul la Spitalul Penitenciar

Ministrul Afacerilor Interne a declarat la Realitatea Plus ca fostului ministru al Sanatatii i s-a propus transferul la Spitalul Penitenciar din Mioveni, insa Sorina Pintea a refuzat transferul. De asemenea Marcel Vela a spus ca s-a luat masura de a-i fi asigurata asistenta medicala permanenta.

Marcel Vela: Am dispus sefului Politiei Romane sa faca o verificare a modului in care s-a actionat in cazul Sorinei Pintea(VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat miercuri ca a solicitat sefului Politiei Romane sa faca verificari cu privire la felul in care a fost tratata Sorina Pintea la transferul din Arestul.

Marcel Ciolacu, despre imaginile cu Sorina Pintea in catuse: Fiind la putere, PNL trebuie sa fie responsabil de ceea ce se intampla

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca se bucura ca ministrul de Interne, Marcel Vela, a cerut o ancheta, dupa ce au aparut imagini cu fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, incatusata si spune ca PNL este responsabil, fiind partidul la putere.

Victor Costache, despre cazul Sorina Pintea: Am sa discut cu ministrul de Interne. Nu putem incatusa persoane bolnave, care nu prezinta risc. Trebuie adaptate procedurile

Victor Costache, ministrul interimar de al Sanatatii, a anuntat ca va discuta cu Marcel Vela, colegul sau de la Interne, astfel incat sa fie adaptate procedurile, pentru ca nu putem incatusa.

Marcel Vela a dispus verificarea modului in care au actionat politistii care au transportat-o pe Sorina Pintea la spital

Ministrul interimar de interne, Marcel Vela, a declarat miercuri ca a dispus verificari privind modul in care s-a desfasurat transportul Sorinei Pintea din Arestul Central la clinica Ministerului Afacerilor de Interne.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )