Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marea Britanie: Un barbat care i-a spus unui asistent sa plece inapoi in Romania, amendat de instanta cu 150 de lire

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Un barbat care i-a spus unui asistent sa plece inapoi in Romania, amendat de instanta cu 150 de lire

Aaron Sharp, un barbat in varsta de 23 de ani din localitatea britanica Grand Parade, Plymouth, i-a spus unui asistent sa plece inapoi in Romania, adesandu-i-se cu termenii strain si tigan. Sharp a fost obligat de tribunal sa plateasca 150 de lire sterline, scrie Plymouth Herald. Aaron Sharp sufera de probleme de sanatate mentala si a primit o notificare prin care era instiintat ca trebuie sa paraseasca ansamblul rezidential din St. George's Court in care locuia si unde beneficia de asistenta unui personal specializata. continuă pe Hotnews

Marea Britanie: Un barbat a fost arestat dupa ce a refuzat sa spuna politistilor parola unui stick de memorie

Un tanar de 22 de ani a fost arestat de politie in Luton, Marea Britanie, dupa ce a refuzat sa le spuna oamenilor legii parola unui stick de memorie pe care acestia incercau sa-l acceseze. Syed Hussain a fost.

Barbat din Marea Britanie, amendat de instanta cu 150 lire, dupa ce i-a spus unui asistent sa plece inapoi in Romania

Aaron Sharp, un barbat de 23 ani din Grand Parade, Plymouth, a fost obligat de instanta sa plateasca 150 lire sterline dupa ce i-a spus unui asistent sa plece inapoi in Romania, adresandu-i-se cu.

Victor Spirescu, romanul care a invadat Marea Britanie, si-a gasit un nou loc de munca

Romanul care a cunoscut faima in Marea Britanie dupa ce a fost singurul care a invadat Marea Britanie pe 1 ianuarie 2014, Victor Spirescu, si-a gasit un nou loc de munca dupa ce a fost concediat de la.

Ella Dumitru a renuntat la faima de la Dansez pentru tine pentru sperantele de imigrant in Marea Britanie

Ella Dumitru, fosta castigatoare de la Dansez pentru tine a plecat din Romania pentru a trai in Anglia. Ella spune ca o data cu eliminarea restrictiilor legate de dreptul la munca al imigrantilor romani, se va schimba si soarta celor care isi doresc cu adevarat sa munceasca in Marea Britanie.

M-as duce mai degraba in Germania. Romanii nu se grabesc sa emigreze in Marea Britanie rasista

Tinerii studenti din Bucuresti afirma ca nu vor merge niciodata sa munceasca in Marea Britanie, scrie Financial Times in editia electronica. Nu dupa toate lucrurile urate pe care presa si politicienii brit.

Cel mai cunoscut imigrant roman din Marea Britanie a disparut fara urma

Romanul Victor Spirescu, primul imigrant care a venit in Marea Britanie sa lucreze dupa ridicarea ridicarea restrictiilor pe piata muncii, a disparut fara urma si a renuntat de bunavoie la locul de munca, sustin fostii sai colegi de la spalatoria auto,.

O companie franceza cauta GAZE DE SIST in Marea Britanie

Compania franceza Total a devenit primul mare grup petrolier care investeste in dezvoltarea sectorului gazelor de sist din Marea Britanie, alocand 50 milioane de dolari pentru proiecte de explorare in estul.

George Osborne: Marea Britanie s-ar putea retrage din Uniunea Europeana daca nu se va reforma

George Osborne, ministrul birtanic al Finantelor, a avertizat Uniunea Europeana ca daca nu se va reforma exista riscul ca Marea Britanie sa iasa prin referendumul promis pana in 2017, relateaza AFP.

Aroganta parlamentarilor din Marea Britanie: cheltuieli de 250.000 de lire sterline pentru realizarea portretelor

Ultimul proiect costisitor al parlamentarilor din Marea Britanie le-a permis sa risipeasca 250. 000 de lire sterline din banii publici in schimbul unor portrete ale demnitarilor. in ciuda faptului ca tara se confrunta cu probleme sociale si economice, politicienii au angajat unii dintre cei mai importanti pictori britanici ai momentului pentru a le imortaliza chipurile.

Marea Britanie renunta la raportul pe imigratie.

Marea Britanie renunta la raportul pe imigratie. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )