Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cel mai cunoscut imigrant roman din Marea Britanie a disparut fara urma

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai cunoscut imigrant roman din Marea Britanie a disparut fara urma

Romanul Victor Spirescu, primul imigrant care a venit in Marea Britanie sa lucreze dupa ridicarea ridicarea restrictiilor pe piata muncii, a disparut fara urma si a renuntat de bunavoie la locul de munca, sustin fostii sai colegi de la spalatoria auto,. continuă pe Wall-Street Ro

Gigantul francez Total va investi in industria gazelor de sist din Marea Britanie

Compania petroliera franceza Total va investi in exploatarea gazelor de sist din Marea Britanie, anuntul oficial urmand sa fie facut luni, relateaza BBC. Total va fi primul gigant petrolier care investeste in industria gazelor de sist din Marea Britanie.

O romanca este acuzata ca a tinut in sclavie, in locuinta sa din Marea Britanie, 4 barbati

O femeie din Romania este acuzata ca a tinut patru barbati in sclavie intr-o camera a locuintei sale din Marea Britanie. Barbatii au fost gasiti in locuinta Vasilicai Panaghita din Birmingham, unde.

O companie franceza cauta GAZE DE SIST in Marea Britanie

Compania franceza Total a devenit primul mare grup petrolier care investeste in dezvoltarea sectorului gazelor de sist din Marea Britanie, alocand 50 milioane de dolari pentru proiecte de explorare in estul.

Balonul de Aur: Messi, Ronaldo sau Ribery, care va fi cel mai bun?.

Castigatorul celui mai important trofeu din fotbal este desemnat astazi, iar lupta finala se da intre Lionel Messi Barcelona), Cristiano Ronaldo Real Madrid) si Frank Ribery Bayern Munchen). Lupta pentru Balonul de Aur 2013 este mai acerba decat in oricare din ultimii patru ani, in care de fiecare data Messi a luat trofeul, ceea ce a reprezentat un recod in istoria fotbalului mondial. Castigator al editiilor 2009-2012, Messi este vazut de multi drept cel mai bun fotbalist din istorie, insa .

Vanzarile mondiale de PC-uri au avut in 2013 cel mai mare declin din istorie

2013 a fost un an negru pentru producatorii de PC-uri fiindca vanzarile au scazut cu 10%, cel mai dur declin din anii 80' incoace, arata datele Gartner si IDC. De la 350 milioane de unitati, livrarile au scazut la circa 315 milioane, pe fondul asaltului smartphone-urilor si tabletelor. Industria desktop-urilor si tabletelor a incercat sa aduca terminale interesante, insa cifrele arata ca nu a facut destul in lupta cu ultra-portabilele.

FOTO Chiriches, socat dupa unul dintre cele mai prost executate penaltyuri din toate timpurile

Presa engleza a publicat o imagine cu Vlad Chiriches imediat dupa ce Jason Puncheon de la Crystal Palace a ratat in meciul de sambata seara contra lui Tottenham o lovitura de la 11 metri care a fost numita in insula drept unul dintre cele mai prost executate penaltyuri din toate timpurile. Video-ul cu penaltyul este aici, mai jos reactia de stupefactie a lui Chiriches.

Chiriches a asistat la unul dintre cele mai prost executate penaltyuri din toate timpurile (video)

Presa engleza de duminica a etichetat drept unul dintre cele mai prost executate penaltyuri din toate timpurile, lovitura de la 11 metri executata de Jason Puncheon in meciul de sambata din Premier League, Tottenham - Crystal Palace 2-0. Puncheon este jucatorul lui Crystal. Iata imaginile.

Tarile care isi sprijina cel mai bine studentii sa continue studiile in strainatate sunt Germania, Belgia si Spania. Vezi cum sta Romania

Cele mai bune sisteme de educatie care sprijina studentii sa isi continue studiile la universitati din strainatate sunt in Germania, Belgia, Spania, Franta si Italia, se arata in primul Tablou de bord privind mobilitatea in UE publicat de Comisia Europeana. Romania este clasata bine si foarte bine in ce priveste informarea, consilierea si crearea de oportunitati de mobilitate pe partea de invatare de limbi straine. In schimb, avem rezultate foarte slabe la trei alti factori-cheie care au fost analizati.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )