Libnet.ro
UNICEF

07:15

Barbat din Marea Britanie, amendat de instanta cu 150 lire, dupa ce i-a spus unui asistent sa plece inapoi in Romania

B1 B1,
Barbat din Marea Britanie, amendat de instanta cu 150 lire, dupa ce i-a spus unui asistent sa plece inapoi in Romania

Aaron Sharp, un barbat de 23 ani din Grand Parade, Plymouth, a fost obligat de instanta sa plateasca 150 lire sterline dupa ce i-a spus unui asistent sa plece inapoi in Romania, adresandu-i-se cu. continuă pe B1

Inflatia din Marea Britanie a incetinit in mod neasteptat

Cresterea ratei inflatiei din Marea Britanie a incetinit in mod neasteptat in decembrie 2013, atingand pentru prima data din noiembrie 2009 tinta de 2% stabilita de Banca Angliei, conform anuntului facut ieri de Oficiul National de Statistica ONS) de la Londra.

Aroganta parlamentarilor din Marea Britanie: cheltuieli de 250.000 de lire sterline pentru realizarea portretelor

Ultimul proiect costisitor al parlamentarilor din Marea Britanie le-a permis sa risipeasca 250. 000 de lire sterline din banii publici in schimbul unor portrete ale demnitarilor. in ciuda faptului ca tara se confrunta cu probleme sociale si economice, politicienii au angajat unii dintre cei mai importanti pictori britanici ai momentului pentru a le imortaliza chipurile.

Cel mai cunoscut imigrant roman din Marea Britanie a disparut fara urma

Romanul Victor Spirescu, primul imigrant care a venit in Marea Britanie sa lucreze dupa ridicarea ridicarea restrictiilor pe piata muncii, a disparut fara urma si a renuntat de bunavoie la locul de munca, sustin fostii sai colegi de la spalatoria auto,.

Marea Britanie: Un barbat care i-a spus unui asistent sa plece inapoi in Romania, amendat de instanta cu 150 de lire

Aaron Sharp, un barbat in varsta de 23 de ani din localitatea britanica Grand Parade, Plymouth, i-a spus unui asistent sa plece inapoi in Romania, adesandu-i-se cu termenii strain si tigan. Sharp a fost obligat de tribunal sa plateasca 150 de lire sterline, scrie Plymouth Herald. Aaron Sharp sufera de probleme de sanatate mentala si a primit o notificare prin care era instiintat ca trebuie sa paraseasca ansamblul rezidential din St. George's Court in care locuia si unde beneficia de asistenta unui personal specializata.

Spionii din Marea Britanie ar putea sa circule fara limita de viteza pe drumurile publice

Angajatii serviciilor de informatii interne si externe ale Marii Britanii, MI-5 si MI-6, ar putea sa conduca pe sosele din tara cu viteza, fara sa respecte limitele impuse si fara sa fie amendati.

Subiectele Zilei: Capii crimei organizate in dosarul Petromservice. Sechestru pe imperiile lui Luca si Vintu; Ce se ascunde in spatele deschiderii catre Rusia si China; Ce cred romanii si bulgarii din Marea Britanie despre invazia iminenta de imigranti r

Se discuta anularea drumului de lux furat de seful de la Metrou. Mai marii Capitalei sustin ca nu stiau de adresa Regia Autonoma Administratia. Ultima zi de strangere a semnaturilor pentru obtinerea venitului minim fara munca, neconditionat, de la UE. Cum au votat romanii.

O companie franceza cauta GAZE DE SIST in Marea Britanie

Compania franceza Total a devenit primul mare grup petrolier care investeste in dezvoltarea sectorului gazelor de sist din Marea Britanie, alocand 50 milioane de dolari pentru proiecte de explorare in estul.

Marea Britanie: Un barbat a fost arestat dupa ce a refuzat sa spuna politistilor parola unui stick de memorie

Un tanar de 22 de ani a fost arestat de politie in Luton, Marea Britanie, dupa ce a refuzat sa le spuna oamenilor legii parola unui stick de memorie pe care acestia incercau sa-l acceseze. Syed Hussain a fost.

Victor Spirescu, romanul care a invadat Marea Britanie, si-a gasit un nou loc de munca

Romanul care a cunoscut faima in Marea Britanie dupa ce a fost singurul care a invadat Marea Britanie pe 1 ianuarie 2014, Victor Spirescu, si-a gasit un nou loc de munca dupa ce a fost concediat de la.

Ella Dumitru a renuntat la faima de la Dansez pentru tine pentru sperantele de imigrant in Marea Britanie

Ella Dumitru, fosta castigatoare de la Dansez pentru tine a plecat din Romania pentru a trai in Anglia. Ella spune ca o data cu eliminarea restrictiilor legate de dreptul la munca al imigrantilor romani, se va schimba si soarta celor care isi doresc cu adevarat sa munceasca in Marea Britanie.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )