Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie: Botez regal fastuos pentru printesa Charlotte

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Botez regal fastuos pentru printesa Charlotte

Printesa Charlotte a Marii Britanii, in varsta de noua saptamani, a fost botezata duminica, la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham, cu apa din raul Iordan, in cadrul unei ceremonii in care parintii sai, printul William si ducesa Catherine, au mizat pe fastul regal traditional. Printesa Charlotte, care s-a nascut pe 2 mai, si-a facut duminica la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham, Norfolk, cea de-a doua aparitie publica. continuă pe Hotnews

Printesa Charlotte a Marii Britanii a fost botezata. La ceremonie, marele absent a fost unchiul fetitei, printul Harry

Duminica 5 iulie 2015, printesa Charlotte, fetita printului William si a printesei Kate, a fost botezata in biserica Sfanta Maria Magdalena din Sandringham, Anglia. Bebelusul regal a fost insotita de parintii ei, dar si de fratele mai mare, printul George. De la botez a lipsit printul Harry, acesta aflandu-se in Namibia, lucrand cu o organizatie de protectie a naturii.

Printesa Charlotte va fi botezata duminica, iar printre nasi se numara si fotbalistul David Beckham, nascut in aceeasi zi cu micuta

Petrecere mare in familia regala a Marii Britanii. Printesa Charlotte, fiica printului William si a ducesei Kate va fi botezata. Charlotte va fi crestinata cu apa din raul Iordan, care a fost folosita si.

Printesa Charlotte va fi botezata cu cea mai sfanta apa de pe Pamant. Ce pericole sunt trecute cu vederea

Printesa Charlotte, fiica printului William si a sotiei sale, Catherine, va fi botezata duminica de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, cu apa din raul Iordan. Aceeasi apa a fost folosita si pentru botezul fratelui ei, George, cu doi ani in urma. Aceasta apa are semnificatie spirituala deosebita, dar, contrar a ceea ce este reprezentat in mod traditional in cantece, poezii si picturi, raul Iordan este putin adanc, ingust, plin de noroi si poluat de apele uzate si efluenti industriali. Are o latime de mai putin de 10 metri si o adancime de aproximativ doi metri.

Printesa Charlotte va fi botezata, duminica, cu apa din raul Iordan

Printesa Charlotte, fiica printului William si a sotiei sale, Catherine, va fi botezata, duminica, cu apa din raul Iordan, acceasi cu care a fost botezat si fratele ei, George, cu doi ani in urma, relateaza.

Printesa Charlotte, al doilea copil al printului William al Marii Britanii si al ducesei de Cambridge, va fi botezata duminica

Printesa Charlotte, al doilea copil al printului William al Marii Britanii si al sotiei acestuia, Catherine, ducesa de Cambridge, va fi botezata duminica, in biserica Saint Mary Magdalene din Sandringham,.

Doua tinere din Marea Britanie, arestate pentru TERORISM

Doua tinere au fost arestate in Marea Britanie, intrucat sunt acuzate ca pregateau un atac terorist. Una dintre ele este o adolescenta in varsta de 15 ani.

Doua tinere din Marea Britanie, arestate pentru terorism

Doua tinere, inclusiv o adolescenta in varsta de 15 ani, au fost arestate preventiv joi, in Marea Britanie, fiind acuzate ca pregateau un atac terorist, relateaza Sky News. Adolescenta a fost capturata de.

Furtuni in Marea Britanie: 30.000 de fulgere au facut spectacol pe cer (FOTO)

Vremea rea a facut spectacol pe cer in Marea Britanie, informeaza B1 TV. Circa 30. 000 de fulgere au luminat Londra la miezul noptii. La scurt timp, pe site-urile de socializare au fost postate numeroase imagini si m.

Doua tinere, dintre care o adolescenta de 15 ani, arestate in Marea Britanie sub suspiciunea de terorism

Doua tinere au fost arestate in Marea Britanie, fiind acuzate ca pregateau un atac terorist. Una dintre ele este o adolescenta de 15 ani, anunta surse citate de postul Sky News, potrivit Mediafax. Agentii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )