Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua tinere din Marea Britanie, arestate pentru TERORISM

România Liberă România Liberă,
Doua tinere din Marea Britanie, arestate pentru TERORISM

Doua tinere au fost arestate in Marea Britanie, intrucat sunt acuzate ca pregateau un atac terorist. Una dintre ele este o adolescenta in varsta de 15 ani. continuă pe România Liberă

Doua tinere din Marea Britanie, arestate pentru terorism

Doua tinere, inclusiv o adolescenta in varsta de 15 ani, au fost arestate preventiv joi, in Marea Britanie, fiind acuzate ca pregateau un atac terorist, relateaza Sky News. Adolescenta a fost capturata de.

El e Boo, cel mai mic caine din Marea Britanie. Este cat o cutie de bere

Faceti cunostinta cu cel mai mic caine din Marea Britanie. Boo apartine rasei chihuahua si, la sase luni, in pozitia asezat, abia daca atinge inaltimea a doua conserve. Boo are 20 de centimetri lungime.

Un barbat din Marea Britanie a lansat o campanie online de strangere de bani pentru a plati prima transa din datoria Greciei

Un barbat din Marea Britanie a lansat o campanie de strangere de bani pentru a plati transa de 1,6 miliarde euro pe care Grecia ar trebui sa o achite in cateva ore catre Fondul Monetar International.

Doua tinere, dintre care o adolescenta de 15 ani, arestate in Marea Britanie sub suspiciunea de terorism

Doua tinere au fost arestate in Marea Britanie, fiind acuzate ca pregateau un atac terorist. Una dintre ele este o adolescenta de 15 ani, anunta surse citate de postul Sky News, potrivit Mediafax. Agentii.

Cameron: Marea Britanie va trimite un avion militar C17 in Tunisia pentru evacuarea ranitilor

Marea Britanie va trimite luni, 29 iunie, un avion militar C17 in Tunisia pentru a ajuta la evacuarea cetatenilor britanici raniti in atacul sangeros comis vineri in statiunea turistica tunisiana Sousse, a.

Eurotunelul care leaga Franta de Marea Britanie a fost, din nou, inchis temporar

Eurotunelul, celebra cale de comunicatii care leaga Franta de Marea Britanie prin subteran, pe sub Canalul Manecii, a fost, din nou, inchis temporar din cauza protestelor personalului unei companii de feriboturi.

Medicament REVOLUTIONAR impotriva cancerului pulmonar, in Marea Britanie

Un nou medicament revolutionar impotriva cancerului pulmonar, care dubleaza sansele de supravietuire al bolnavilor, este administrat gratuit in Marea Britanie.

Programul primelor doua etape din Liga 1

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat programul primelor doua etape din noul sezon de Liga 1. O etapa se va intinde ca si pana acum pe durata a patru zile, de vineri pana luni, cu doua meciuri pe zi vineri, sambata, duminica) si un meci in ziua de luni.

Perchezitii in Capitala, intr-un dosar de evaziune in care sunt implicate si firme din Anglia si SUA

Politistii fac joi patru perchezitii in Bucuresti, la cinci persoane care prin doua firme ar fi cumparat fictiv produse software de la doua firme din Marea Britanie, apoi le-ar fi exportat fictiv catre o firma.

David Cameron: Statul Islamic, o amenintare existentiala la adresa Occidentului. Militantii islamisti planifica atacuri ingrozitoare in Marea Britanie

Premierul britanic David Cameron a avertizat luni ca militantii Statului Islamic planifica atacuri impotriva Marii Britanii si reprezinta o amenintare existentiala pentru occident, relateaza Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )