Libnet.ro
UNICEF

09:30

MAREA BRITANIE: Fotbalist, gasit mort in Manchester

România Liberă România Liberă,
MAREA BRITANIE: Fotbalist, gasit mort in Manchester

Tanarul fotbalist al echipei scotiene Stenhousemuir FC, Kyle Doherty, in varsta de 19 ani, dat disparut in noaptea de Anul Nou, a fost gasit mort in Manchester. continuă pe România Liberă

Un fotbalist de 19 ani a fost gasit mort in Manchester

Fotbalistul Kyle Doherty, in varsta de 19 ani, dat disparut in noaptea de Anul Nou, a fost gasit mort in Manchester, informeaza BBC News. Doherty era legitimat la gruparea scotiana Stenhousemuir FC si juca.

Actorul britanic Bernard Kay, in varsta de 86 de ani, a fost gasit mort in casa sa din Londra

Actorul britanic Bernard Kay, in varsta de 86 de ani, cunoscut epntru rolul sau din Doctor Jivago in care a jucat alaturi de Omar Sharif, a fost gasit mort, pe 29 decembrie, in casa sa din Londra,.

Date statistice: Nu a existat o invazie romano-bulgara in Marea Britanie

Numarul romanilor si bulgarilor intrati in Marea Britanie nu a inregistrat o crestere accentuata dupa eliminarea restrictiilor de pe piata muncii, arata datele statistice citate de The Guardian, in ciuda temerilor din insula cu privire la acest lucru. in Marea Britanie locuiesc si muncesc 252. 000 de romani si bulgari, peste 80 la suta dintre ei ajungand aici inainte de ridicarea restrictiilor pe piata muncii, in urma cu 12 luni, sustin cercetatorii.

invataturile de un an ale lui Victor Spirescu, primul roman plecat la munca in Marea Britanie in 2014 si devenit tinta tabloidelor straine

Victor Spirescu, primul roman care a ajuns in Marea Britanie in anul 2014 pentru a munci, a povestit pentru o publicatie engleza cum e viata lui la un an dupa ce a ajuns acolo si ce planuri de viitor are.

invataturile de un an ale lui Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie in 2014

Victor Spirescu, primul roman care a ajuns in Marea Britanie in ianuarie 2014 si a devenit tinta tabloidelor britanice care anuntau invazia romanilor si a bulgarilor pe fondul ridicarii restrictiilor de munca in noua tari din Uniunea Europeana, a povestit pentru o publicatie engleza cum e viata lui la un an dupa ce a ajuns acolo si ce planuri de viitor are.

STUDIU Numarul de imigranti romani si bulgari din Marea Britanie a ramas constant in 2014

Numarul de imigranti romani si bulgari din Marea Britanie a ramas constant chiar si dupa ridicarea controalelor de pe piata muncii, este concluzia unui studiu realizat recent de Migration Observatory, informeaza The Guardian.

STUDIU Numarul de imigranti romani si bulgari din Marea Britanie a ramas constant in ultimii sapte ani

Numarul de imigranti romani si bulgari din Marea Britanie a ramas constant chiar si dupa ridicarea controalelor de pe piata muncii, este concluzia unui studiu realizat recent de Migration Observatory, informeaza The Guardian.

Numarul imigrantilor romani si bulgari in Marea Britanie nu a crescut dupa ridicarea restrictiilor de pe piata muncii

Dupa ridicarea restrictiiilor pe piata muncii pentru Romania si Bulgaria, in Marea Britanie, nu s-a inregistrat o crestere semnificativa a numarului cetatenilor romani, respectiv bulgari, in Regat, noteaza.

ALERTA in Marea Britanie: MII de sticle de alcool contrafacut au ajuns la rafturile magazinelor

Petrecaretii din Marea Britanie sunt avertizati sa aiba mare grija daca vor sa cumpere votca, in contextul in care mii de sticle de bautura contrafacuta au ajuns pe rafturile din magazine, scrie Russa.

Un caz de Ebola a fost depistat in Marea Britanie

Un angajat medical revenit de curand din Sierra Leone in Marea Britanie a fost depistat pozitiv cu Ebola, fiind plasat in izolare intr-un spital din Glasgow, anunta autoritatile scotiene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )