Libnet.ro
UNICEF

01:05

STUDIU Numarul de imigranti romani si bulgari din Marea Britanie a ramas constant in 2014

Adevărul Adevărul,
STUDIU Numarul de imigranti romani si bulgari din Marea Britanie a ramas constant in 2014

Numarul de imigranti romani si bulgari din Marea Britanie a ramas constant chiar si dupa ridicarea controalelor de pe piata muncii, este concluzia unui studiu realizat recent de Migration Observatory, informeaza The Guardian. continuă pe Adevărul

STUDIU Numarul de imigranti romani si bulgari din Marea Britanie a ramas constant in ultimii sapte ani

Numarul de imigranti romani si bulgari din Marea Britanie a ramas constant chiar si dupa ridicarea controalelor de pe piata muncii, este concluzia unui studiu realizat recent de Migration Observatory, informeaza The Guardian.

Numarul imigrantilor romani si bulgari in Marea Britanie nu a crescut dupa ridicarea restrictiilor de pe piata muncii

Dupa ridicarea restrictiiilor pe piata muncii pentru Romania si Bulgaria, in Marea Britanie, nu s-a inregistrat o crestere semnificativa a numarului cetatenilor romani, respectiv bulgari, in Regat, noteaza.

Eliminarea restrictiilor pe piata muncii NU a dus la un aflux de romani si bulgari in Marea Britanie

Datele statistice arata ca nu s-a inregistrat o crestere accentuata a numarului romanilor si bulgarilor din Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii pentru cele doua tari, relateaza The.

ALERTA in Marea Britanie: MII de sticle de alcool contrafacut au ajuns la rafturile magazinelor

Petrecaretii din Marea Britanie sunt avertizati sa aiba mare grija daca vor sa cumpere votca, in contextul in care mii de sticle de bautura contrafacuta au ajuns pe rafturile din magazine, scrie Russa.

Date statistice: Nu a existat o invazie romano-bulgara in Marea Britanie

Numarul romanilor si bulgarilor intrati in Marea Britanie nu a inregistrat o crestere accentuata dupa eliminarea restrictiilor de pe piata muncii, arata datele statistice citate de The Guardian, in ciuda temerilor din insula cu privire la acest lucru. in Marea Britanie locuiesc si muncesc 252. 000 de romani si bulgari, peste 80 la suta dintre ei ajungand aici inainte de ridicarea restrictiilor pe piata muncii, in urma cu 12 luni, sustin cercetatorii.

Un caz de Ebola a fost depistat in Marea Britanie

Un angajat medical revenit de curand din Sierra Leone in Marea Britanie a fost depistat pozitiv cu Ebola, fiind plasat in izolare intr-un spital din Glasgow, anunta autoritatile scotiene.

Un caz de Ebola a fost depistat in Marea Britanie

O angajata medicala, care a revenit de curand din Sierra Leone in Marea Britanie, a fost plasata in carantina intr-un spital din Glasgow, aceasta fiind depistata pozitiv cu virusul Eboala, a anuntat guvernul scotian, potrivit BBC.

Un angajat medical a fost depistat cu Ebola in Marea Britanie

Un angajat medical revenit de curand din Sierra Leone in Marea Britanie a fost depistat pozitiv de Ebola, relateaza AFP. Acesta a fost plasat in izolare intr-un spital din Glasgow, anunta autoritatile.

Un caz de Ebola a fost depistat in Marea Britanie

Un angajat medical revenit de curand din Sierra Leone in Marea Britanie a fost depistat pozitiv cu Ebola, fiind plasat in izolare intr-un spital din Glasgow, anunta autoritatile scotien, potrivit Mediafax.

Caz confirmat de Ebola in Marea Britanie. Pacientul a fost izolat si primeste ingrijiri medicale

Un angajat medical revenit de curand din Sierra Leone in Marea Britanie a fost depistat pozitiv cu Ebola. Acesta a fost plasat in izolare intr-un spital din Glasgow, anunta autoritatile scotiene, citate de A.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )