Libnet.ro
UNICEF

19:45

Marea Britanie investigheaza daca Facebook a aparat datele utilizatorilor in scandalul Cambridge Analytica

B1 B1,
Marea Britanie investigheaza daca Facebook a aparat datele utilizatorilor in scandalul Cambridge Analytica

Marea Britanie investigheaza daca Facebook a aparat datele prin destule metode de siguranta in scandalul CambridgeAnalytica. incercam sa vedem daca Facebook a asigurat sau a pastrat informatii. continuă pe B1

MAE lanseaza un nou clip despre implicatiile procesului Brexit asupra romanilor din Marea Britanie. VIDEO

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a lansat un nou clip informativ referitor la implicatiile procesului Brexit asupra romanilor din Marea Britanie,in aceasta etapa a negocierilor care va dura pana in octombrie 2018. MAE asteapta sugestii, opinii si proiecte din partea cetatenilor, acestea urmand a fi incluse in viziunea Romaniei privind Brexit. Potrivit statisticilor, in Marea Britanie traiesc 328. 000 de romani.

VIDEO MAE lanseaza un nou clip despre implicatiile procesului Brexit asupra romanilor din Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a lansat un nou clip informativ referitor la implicatiile procesului Brexit asupra romanilor din Marea Britanie,in aceasta etapa a negocierilor care va dura pana in octombrie 2018. MAE asteapta sugestii, opinii si proiecte din partea cetatenilor, acestea urmand a fi incluse in viziunea Romaniei privind Brexit, potrivit news. ro. Potrivit statisticilor, in Marea Britanie traiesc 328. 000 de romani.

Marea Britanie trebuie sa-si reduca personalul diplomatic in Rusia cu peste 50 de persoane

Moscova a anuntat sambata ca Marea Britanie va trebui sa-si reduca personalul diplomatic in Rusia cu peste 50 de persoane in cadrul cazului Skripal care a cauzat o grava criza cu tarile occidentale, relateaza AFP.

Rusia acuza Marea Britanie ca ii perchezitioneaza avioanele: Este ultima provocare

Rusia acuza Marea Britanie ca perchezitioneaza un avion Aeroflot la Londra. Aeronava ar fi fost verificata de politie, odata ce a aterizat pe aeroportul britanic, afirma Ministerul rus de Externe, potrivit The.

Presedintele Parlamentului german spera ca Marea Britanie se va razgandi in privinta Brexitului ca urmare a cazului Skripal

Presedintele Parlamentului german, Wolfgang Schauble, spera ca Marea Britanie se va razgandi in privinta iesirii din Uniunea Europeana dupa otravirea fostului dublu agent rus Serghei Skripal si a fiicei acestuia in Anglia, atribuita de Londra Moscovei.

A fost acuzat de viol in Marea Britanie. Cum a reusit acest roman sa scape de inchisoare

Un roman arestat in Marea Britanie pentru viol a reusit sa scape de inchisoare timp de doi ani de la comiterea faptelor, dupa ce s-a folosit de legea liberei circulatii a cetatenilor in UE pentru a se.

Decizia de expulzare a diplomatului rus - o manifestare de solidaritate a Romaniei pentru gravele incidente din Marea Britanie

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat, la Timisoara, ca decizia de expulzare a diplomatului rus la Bucuresti a fost o manifestare de solidaritate a Romaniei pentru gravele incidente din Marea Britanie, dar a refuzat sa faca public numele consilierului rus, informeaza Agerpres.

Marea Britanie: Noua membri ai Partidului Conservator cer un vot privind iesirea din UE

Noua membri ai Partidului Conservator din Marea Britanie sustin amendamentele la legislatia necesara.

Fiica lui Serghei Skripal, otravita si ea neurotoxic din Marea Britanie, nu mai este in stare critica. Rusia ancheteaza si ea cazul Iuliei

Iulia Skripal, fiica fostului spion rus Serghei Skripal, care a fost si ea otravita in urma atacului neurotoxic din Marea Britanie, nu mai este in stare critica, a anuntat directorul Spitalul Districtului Salisbury. Rusia a deschis si ea o investigatie in acest caz si a cerut ajutor Marii Britanii.

Fiica lui Serghei Skripal, otravita si ea neurotoxic in Marea Britanie, nu mai este in stare critica. Cazul Iuliei, anchetat si de Rusia

Iulia Skripal, fiica fostului spion rus Serghei Skripal, care a fost si ea otravita in urma atacului neurotoxic din Marea Britanie, nu mai este in stare critica, a anuntat directorul Spitalul Districtului Salisbury. Rusia a deschis si ea o investigatie in acest caz si a cerut ajutor Marii Britanii.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )