Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie trebuie sa-si reduca personalul diplomatic in Rusia cu peste 50 de persoane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie trebuie sa-si reduca personalul diplomatic in Rusia cu peste 50 de persoane

Moscova a anuntat sambata ca Marea Britanie va trebui sa-si reduca personalul diplomatic in Rusia cu peste 50 de persoane in cadrul cazului Skripal care a cauzat o grava criza cu tarile occidentale, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Cazul Skripal: Marea Britanie trebuie sa renunte la peste 50 de posturi de diplomati si de functionari din Rusia

Moscova a transmis Marii Britanii ca trebuie sa reduca putin peste 50 de posturi de diplomati si de functionari din reprezentantele sale diplomatice din Rusia, in contextul amplificarii disputei in privinta otravirii fostului dublu spion.

Moscova a anuntat masuri de raspuns in cazul Skripal. Britanicii isi reduc din nou personalul diplomatic din Rusia. Un diplomat roman, convocat la MAE rus

Ministerul rus de Externe a inceput sa ia masuri de retorsiune impotriva statelor care au decis expulzari de diplomati rusi in cadrul afacerii Skripal. Un diplomat roman a fost convocat vineri la sediul MAE rus.

Moscova raspunde in cazul Skripal. Un diplomat roman a fost expulzat din Rusia. Britanicii isi reduc din nou personalul diplomatic din teritoriul rus

Ministerul rus de Externe a inceput sa ia masuri de retorsiune impotriva statelor care au decis expulzari de diplomati rusi in cadrul afacerii Skripal. Un diplomat roman a fost expulzat vineri din Rusia, dupa ce Romania a anuntat luni o astfel de masura.

Cazul Skripal. Cresc tensiunile dintre Marea Britanie si Rusia: Londra trebuie sa-si reduca personalul din Moscova

Moscova a transmis Marii Britanii ca trebuie sa reduca putin peste 50 de posturi de diplomati si personal tehnic din reprezentantele sale diplomatice din Rusia, in contextul adancirii disputei generate de otravirea cu o substanta neurotoxica a fostului dublu agent rus Serghei Skripal si a fiicei sale Iulia in Anglia.

Cazul Skripal. Cresc tensiunile dintre Marea Britanie si Rusia

Moscova a transmis Marii Britanii ca trebuie sa reduca putin peste 50 de posturi de diplomati si personal tehnic din reprezentantele sale diplomatice din Rusia, in contextul adancirii disputei generate de otravirea cu o substanta neurotoxica a fostului dublu agent rus Serghei Skripal si a fiicei sale Iulia in Anglia. Anuntul a fost facut sambata Ministerul rus al Afacerilor Externe, noteaza Reuters.

Rusia acuza Marea Britanie ca ii perchezitioneaza avioanele: Este ultima provocare

Rusia acuza Marea Britanie ca perchezitioneaza un avion Aeroflot la Londra. Aeronava ar fi fost verificata de politie, odata ce a aterizat pe aeroportul britanic, afirma Ministerul rus de Externe, potrivit The.

Fiica lui Serghei Skripal, otravita si ea neurotoxic din Marea Britanie, nu mai este in stare critica. Rusia ancheteaza si ea cazul Iuliei

Iulia Skripal, fiica fostului spion rus Serghei Skripal, care a fost si ea otravita in urma atacului neurotoxic din Marea Britanie, nu mai este in stare critica, a anuntat directorul Spitalul Districtului Salisbury. Rusia a deschis si ea o investigatie in acest caz si a cerut ajutor Marii Britanii.

Fiica lui Serghei Skripal, otravita si ea neurotoxic in Marea Britanie, nu mai este in stare critica. Cazul Iuliei, anchetat si de Rusia

Iulia Skripal, fiica fostului spion rus Serghei Skripal, care a fost si ea otravita in urma atacului neurotoxic din Marea Britanie, nu mai este in stare critica, a anuntat directorul Spitalul Districtului Salisbury. Rusia a deschis si ea o investigatie in acest caz si a cerut ajutor Marii Britanii.

MAE lanseaza un nou clip despre implicatiile procesului Brexit asupra romanilor din Marea Britanie. VIDEO

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a lansat un nou clip informativ referitor la implicatiile procesului Brexit asupra romanilor din Marea Britanie,in aceasta etapa a negocierilor care va dura pana in octombrie 2018. MAE asteapta sugestii, opinii si proiecte din partea cetatenilor, acestea urmand a fi incluse in viziunea Romaniei privind Brexit. Potrivit statisticilor, in Marea Britanie traiesc 328. 000 de romani.

VIDEO MAE lanseaza un nou clip despre implicatiile procesului Brexit asupra romanilor din Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a lansat un nou clip informativ referitor la implicatiile procesului Brexit asupra romanilor din Marea Britanie,in aceasta etapa a negocierilor care va dura pana in octombrie 2018. MAE asteapta sugestii, opinii si proiecte din partea cetatenilor, acestea urmand a fi incluse in viziunea Romaniei privind Brexit, potrivit news. ro. Potrivit statisticilor, in Marea Britanie traiesc 328. 000 de romani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )