Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost acuzat de viol in Marea Britanie. Cum a reusit acest roman sa scape de inchisoare

Antena3 Antena3,
A fost acuzat de viol in Marea Britanie. Cum a reusit acest roman sa scape de inchisoare

Un roman arestat in Marea Britanie pentru viol a reusit sa scape de inchisoare timp de doi ani de la comiterea faptelor, dupa ce s-a folosit de legea liberei circulatii a cetatenilor in UE pentru a se. continuă pe Antena3

Alexander Adamescu a fost arestat in Marea Britanie

Alexander Adamescu a fost arestat preventiv, luni seara, in Marea Britanie, dupa ce o instanta londoneza a constatat ca acesta a folosit acte false in instanta in timpul judecarii procesului de extradare, informeaza Evenimentul Zilei si Libertatea.

Lovitura DURA pentru Facebook: Mark Zuckerberg a fost somat de Marea Britanie si Uniunea Europeana

Mark Zuckerberg a fost somat de Comisia Europeana CE) si o comisie parlamentara britanica pentru a explica divulgarea de date aflate in centrul celui mai grav scandal din istoria retelei de.

Fiica lui Serghei Skripal, otravita si ea neurotoxic din Marea Britanie, nu mai este in stare critica. Rusia ancheteaza si ea cazul Iuliei

Iulia Skripal, fiica fostului spion rus Serghei Skripal, care a fost si ea otravita in urma atacului neurotoxic din Marea Britanie, nu mai este in stare critica, a anuntat directorul Spitalul Districtului Salisbury. Rusia a deschis si ea o investigatie in acest caz si a cerut ajutor Marii Britanii.

Fiica lui Serghei Skripal, otravita si ea neurotoxic in Marea Britanie, nu mai este in stare critica. Cazul Iuliei, anchetat si de Rusia

Iulia Skripal, fiica fostului spion rus Serghei Skripal, care a fost si ea otravita in urma atacului neurotoxic din Marea Britanie, nu mai este in stare critica, a anuntat directorul Spitalul Districtului Salisbury. Rusia a deschis si ea o investigatie in acest caz si a cerut ajutor Marii Britanii.

Decizia de expulzare a diplomatului rus - o manifestare de solidaritate a Romaniei pentru gravele incidente din Marea Britanie

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat, la Timisoara, ca decizia de expulzare a diplomatului rus la Bucuresti a fost o manifestare de solidaritate a Romaniei pentru gravele incidente din Marea Britanie, dar a refuzat sa faca public numele consilierului rus, informeaza Agerpres.

Starea de sanatate a fiicei lui Skripal, agentul rus otravit in Marea Britanie, se imbunatateste

Fiica lui Sergei Skripal incepe sa se imbunatateasca si nu se mai afla in stare critica. Cei doi au fost gasiti inconstienti pe o banca din Marea Britanie in urma cu o luna. Yulia Skripal si.

Program online destinat reducerii depresiei si anxietatii, lansat de Universitatea de Vest din Timisoara n colaborare cu Universitatea Exeter din Marea Britanie

Programul BRIO, un program online destinat reducerii depresiei si anxietatii, a fost lansat luni de Universitatea de Vest din Timisoara in colaborare cu Universitatea Exeter din Marea Britanie. inscrierile in program se pot face incepand de luni, iar programul se deruleaza exclusiv online si are o durata de 6 saptamani pentru fiecare participant.

Scandalul Skripal: Statele din UE care nu s-au solidarizat cu Marea Britanie si nu expulzeaza diplomati rusi

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anuntat luni raspunsul coordonat al statele membre UE in scandalul otravirii cu neurotoxina a unui fost agent rus in Marea Britanie. 17 tari membre, intre care si Romania, decisesera sa expulzeze diplomati rusi, dar exista state comunitare care nu s-au solidarizat.

MAE lanseaza un nou clip despre implicatiile procesului Brexit asupra romanilor din Marea Britanie. VIDEO

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a lansat un nou clip informativ referitor la implicatiile procesului Brexit asupra romanilor din Marea Britanie,in aceasta etapa a negocierilor care va dura pana in octombrie 2018. MAE asteapta sugestii, opinii si proiecte din partea cetatenilor, acestea urmand a fi incluse in viziunea Romaniei privind Brexit. Potrivit statisticilor, in Marea Britanie traiesc 328. 000 de romani.

VIDEO MAE lanseaza un nou clip despre implicatiile procesului Brexit asupra romanilor din Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a lansat un nou clip informativ referitor la implicatiile procesului Brexit asupra romanilor din Marea Britanie,in aceasta etapa a negocierilor care va dura pana in octombrie 2018. MAE asteapta sugestii, opinii si proiecte din partea cetatenilor, acestea urmand a fi incluse in viziunea Romaniei privind Brexit, potrivit news. ro. Potrivit statisticilor, in Marea Britanie traiesc 328. 000 de romani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )