Libnet.ro
UNICEF

22:30

Marea Britanie: Numarul romanilor care muncesc in tara s-a triplat anul trecut, fata de 2013

B1 B1,
Marea Britanie: Numarul romanilor care muncesc in tara s-a triplat anul trecut, fata de 2013

Numarul romanilor care muncesc in Marea Britanie a atins o cifra record. Potrivit unor documente oficiale, anul trecut au sosit la munca 824. 000 de oameni, dintre care 152. 000 sunt romani. Astfel, anul trecut,. continuă pe B1

Marea Britanie: O eleva a pledat vinovat la acuzatiile de terorism care i s-au adus dupa ce in telefonul sau au fost gasite instructiuni pentru producerea unei bombe

O eleva din Marea Britanie a pledat vinovat la acuzatiile de terorism care i s-au adus dupa ce in telefonul sau au fost descoperite instructiuni pentru producerea unei bombe. Fata a fost retinuta in luna aprilie.

TOP UNIVERSITATI Londra este paradisul studentilor modisti. Marea Britanie gazduieste unele dintre cele mai bune universitati din lume

Marea Britanie este destinatia de top pentru studentii modisti din intreaga lume, potrivit clasamentului international in domeniu, Business of Fashion. Mai exact, universitatile britanice ocupa cinci din cele zece pozitii ale celor mai bune universitati de moda de pe mapamond.

Ministru finlandez: Uniunea Europeana NU poate exista fara Marea Britanie

Uniunea Europeana nu poate exista fara Marea Britanie, a declarat luni ministrul finlandez de finante Alexander Stubb, in semn de sustinere fata de omologul sau britanic George Osborne.

Ce pedepsa risca imigrantii ilegali, in Marea Britanie

Persoanele care lucreaza ilegal in Anglia si Tara Galilor risca pedepse de pana la sase luni de inchisoare, in urma unor propuneri care vor fi incluse intr-un nou proiect de lege privind imigratia.

Guvernul britanic anunta masuri impotriva imigrantilor care muncesc ilegal

Guvernul britanic a anuntat noi masuri impotriva imigrantilor ilegali. Astfel, cei care vor fi gasiti muncind fara forme legale riscand pedepse cu inchisoarea si confiscarea castigurilor, conform.

Sondaj Avangarde: Iohannis, Ponta si Basescu, in topul increderii romanilor. Care sunt procentele

Presedintele Klaus Iohannis se mentine in topul increderii romanilor, acesta fiind urmat de premierul Victor Ponta si vicepremierul Gabriel Oprea, potrivit unui sondaj Avangarde.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )