Libnet.ro
UNICEF

19:00

Marea Britanie risca amenzi daca nu plateste diferenta de 2 miliarde de euro la bugetul UE

B1 B1,
Marea Britanie risca amenzi daca nu plateste diferenta de 2 miliarde de euro la bugetul UE

Marea Britanie risca sa fie penalizata daca refuza sa achite o diferenta de 2,1 miliarde de euro la contributia sa la bugetul Uniunii Europene aferent perioadei 1995-2013. Comisarul european pentru Buget Jacek. continuă pe B1

Marea Britanie risca o amenda din partea UE

Marea Britanie risca sa fie penalizata daca refuza sa achite o diferenta de 2,1 miliarde de euro la contributia sa la bugetul Uniunii Europene aferent perioadei 1995-2013, pana la 1 decembrie, a avertizat luni Comisia Europeana.

Comisia Europeana: Londra risca amenzi daca refuza sa-si achite contributia la bugetul rectificat al UE/ David Cameron: Marea Britanie nu va plati 2 miliarde de euro la 1 decembrie

Marea Britanie nu va plati cele 2 miliarde de euro care reprezinta contributia sa la bugetul UE la 1 decembrie, a repetat luni David Cameron, in ciuda amenintarilor Comisiei Europene ca tara sa ar putea fi amendata, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres. Comisia a avertizat luni ca ar putea cere Londrei sa plateasca penalitati daca premierul David Cameron isi pune in practica amenintarea ca nu va achita cele doua miliarde de euro cerute de executivul european pentru rectificarea bugetului pe anul in curs.

Deutsche Bank ar putea fi amendata de SUA si Marea Britanie pentru manipularea Libor

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca din Germania, se pregateste sa plateasca aproape un miliard de euro 1,3 miliarde dolari), amenzi catre autoritatile de reglementare din SUA si Marea Britanie, astfel incat sa incheie in mod amiabil investigatia privind manipularea dobanzii de referinta Libor, conform unor surse apropiate situatiei, citate de Reuters.

Ministrul britanic al Apararii: Multe orase din Marea Britanie se simt sub asediul imigrantilor

Ministrul britanic al Apararii, Michael Fallon, a declarat ca parti din Marea Britanie ar putea fi inundate de imigrantii din Uniunea Europeana daca regulile nu se schimba, scrie BBC.

Victoria Beckham: lider in topul celor mai buni antreprenori din Marea Britanie

Locul intai in topul celor mai buni 100 de antreprenori din Marea Britanie din 2014 a fost ocupat de Victoria Beckham, clasament realizat de revista britanica Management Today.

Victoria Beckham, pe locul intai in topul antreprenorilor din Marea Britanie

Victoria Beckham s-a clasat pe locul intai in topul celor mai buni 100 de antreprenori din Marea Britanie din 2014, intr-un clasament realizat de revista britanica de afaceri Management Today si citat de Mediafax.

Victoria Beckham, pe locul intai in topul antreprenorilor din Marea Britanie

Victoria Beckham s-a clasat pe locul intai in topul celor mai buni 100 de antreprenori din Marea Britanie din 2014, intr-un clasament realizat de revista britanica de afaceri Management Today.

Marea Britanie are mai multi pensionari saraci decat Romania - studiu

Pensionarii din Marea Britanie sunt printre cei mai saraci din UE si o duc mai rau decat cei din Europa de Est, inclusiv Romania, sustine Daily Express. Cotidianul precizeaza ca 15 tari stau mai bine decat.

David Cameron: Marea Britanie nu va plati factura nejustificata de doua miliarde de euro solicitata de UE

Premierul britanic David Cameron a declarat vineri ca Marea Britanie nu va plati suma aditionala de doua miliarde de euro solicitata Marii Britanii de catre Uniunea Europeana pentru acoperirea unor cheltuieli scadente pana la finele anului in curs, calificand solicitarea drept nejustificata si complet inacceptabila, transmite Reuters.

Victoria Beckham, cel mai de succes antreprenor din Marea Britanie

Victoria Beckham se poate numi o femeie norocoasa, din toate punctele de vedere. Daca in viata personala, are un mariaj reusit cu David Beckam, nici profesional nu sta deloc prost.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )