Libnet.ro
UNICEF

11:30

Victoria Beckham: lider in topul celor mai buni antreprenori din Marea Britanie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victoria Beckham: lider in topul celor mai buni antreprenori din Marea Britanie

Locul intai in topul celor mai buni 100 de antreprenori din Marea Britanie din 2014 a fost ocupat de Victoria Beckham, clasament realizat de revista britanica Management Today. continuă pe Wall-Street Ro

Romania se afla pe locul trei in topul celor mai mici datorii guvernamentale din Uniunea Europeana

Romania se afla pe locul trei in topul celor mai mici datorii din Uniunea Europeana, dupa ce, din imprumutul de urgenta din 2009, de 20 miliarde euro, statul mai are de returnat 9 miliarde euro, relateaza.

Victoria Beckham, pe locul intai in topul antreprenorilor din Marea Britanie

Victoria Beckham s-a clasat pe locul intai in topul celor mai buni 100 de antreprenori din Marea Britanie din 2014, intr-un clasament realizat de revista britanica de afaceri Management Today si citat de Mediafax.

Victoria Beckham, pe locul intai in topul antreprenorilor din Marea Britanie

Victoria Beckham s-a clasat pe locul intai in topul celor mai buni 100 de antreprenori din Marea Britanie din 2014, intr-un clasament realizat de revista britanica de afaceri Management Today.

Unde plecam din tara: topul celor mai bune tari pentru emigrare

Elvetia este tara in care emigrantii au parte cele mai bune conditii de trai, potrivit unui studiu. Cea mai proasta optiune este Egiptul, tara in care calitatea vietii emigrantilor este foarte scazuta.

Victoria Beckham, cel mai de succes antreprenor din Marea Britanie

Victoria Beckham se poate numi o femeie norocoasa, din toate punctele de vedere. Daca in viata personala, are un mariaj reusit cu David Beckam, nici profesional nu sta deloc prost.

5 obiceiuri ale celor mai optimisti oameni

Optimistii sunt mai sanatosi, mai putin stresati si au un risc mult mai mic de a face atac cerebral decat cei care vad tot timpul jumatatea goala a paharului. Iata 5 obiceiuri ale oamenilor optimisti pe care le.

Pozitia copilului, intr-un top al celor mai bune filme ale anului

Lungmetrajul lui Calin Peter Netzer, castigator al Ursului de Aur, a fost inclus printre cele mai bune 30 de filme intr-o alta limba decat engleza ale anului 2014, intr-un top realizate de 500 de experti in cinematografie din intrega lume, realizat de site-ul specializat IndieWire.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )