Libnet.ro
UNICEF

21:01

Ministrul britanic al Apararii: Multe orase din Marea Britanie se simt sub asediul imigrantilor

Hotnews Hotnews,
 Ministrul britanic al Apararii: Multe orase din Marea Britanie se simt sub asediul imigrantilor

Ministrul britanic al Apararii, Michael Fallon, a declarat ca parti din Marea Britanie ar putea fi inundate de imigrantii din Uniunea Europeana daca regulile nu se schimba, scrie BBC. continuă pe Hotnews

David Cameron: Marea Britanie nu va plati factura nejustificata de doua miliarde de euro solicitata de UE

Premierul britanic David Cameron a declarat vineri ca Marea Britanie nu va plati suma aditionala de doua miliarde de euro solicitata Marii Britanii de catre Uniunea Europeana pentru acoperirea unor cheltuieli scadente pana la finele anului in curs, calificand solicitarea drept nejustificata si complet inacceptabila, transmite Reuters.

Germania cauta specialisti in IT, Marea Britanie - lucratori sociali

Germania cauta, prin reteaua Eures, specialisti in I0 si ingineri, Polonia recruteaza mecanici sau electricieni auto, iar Marea Britanie, pedagogi care sa lucreze cu copii cu dizabilitati si ingrijitori de batrani la domiciliu, pentru salarii ce pot.

Rusia acuza Suedia de ESCALADAREA tensiunilor din Marea Baltica

Ministerul Apararii rus declara ca operatiunea militara din Marea Baltica, intreprinsa de armata suedeza in cautarea unei posibile activitati straine subacvatice nu poate decat sa submineze.

Marea Britanie paraseste si ultima baza militara din Afganistan

Ultima baza britanica din Afganistan a fost predata fortelor de securitate locale, sfarsindu-se astfel operatiunile Marii Britanii din tara, informeaza BBC.

Un mare operator e interesat de autobuzele care se conduc singure, spune ministrul britanic al transporturilor

In Olanda se vorbeste de camioane fara sofer, in SUA sunt testate masini autonome, iar britanicii analizeaza ideea introducerii unor autobuze care pot face cursele fara sofer, scrie The Telegraph. Ministrul Transporturilor din Regatul Unit spune ca un mare operator din domeniu poarta discutii in acest sens, avantajul fiind ca serviciile ar putea fi mai dese si mai de calitate.

Basescu: Armata are obligatia sa apere teritoriul din Marea Neagra dobandit la Haga

Presedintele Traian Basescu a afirmat sambata, la Carei, ca Armata Romana are obligatia si misiunea sa apere teritoriul dobandit in Marea Neagra in procesul de la Haga.

Suedia renunta la operatiunile de cautare a submarinului misterios din Marea Baltica

Fortele armate suedeze au anuntat vineri ca se opresc din cautarile submarinului strain in apele din jurul capitalei, Stockholm, relateaza AFP.

Ceata densa pe mai multe drumuri din tara

Pe mai multe drumuri inportante din tara circulatia se desfasoara cu dificultate din cauza cetii dense. Centrul Infotrafic anunta ca vizibilitatea este sub 50 de metri.

UPC si Focus Sat transmit mai multe posturi din portofoliul Viacom

Reteaua Viacom International Media VIMN) isi extinde prezenta in grilele de cablu din Romania prin preluarea posturilor sale Paramount Channel, Comedy Central Extra si Nick Jr in pachetele Focus Sat si UPC, potrivit unui comunicat de presa.

COD PORTOCALIU si COD GALBEN pe mai multe rauri din tara

Rauri din judetele Maramures si Satu Mare se afla, pana vineri la ora 16. 00, sub cod galben, potrivit actualizarii unei avertizari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA),.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )