Libnet.ro
UNICEF

15:30

Marea Britanie si Roche spun ca testele Covid pot detecta si noua tulpina a coronaviruslui

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie si Roche spun ca testele Covid pot detecta si noua tulpina a coronaviruslui

Marea Britanie si producatorul Roche au oferit miercuri asigurari ca acuratetea testelor de diagnosticare folosite pentru a detecta Covid-19 este putin probabil sa fie afectata de noua tulpina a coronavirusului care se raspandeste rapid, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Franta permite, din aceasta noapte, revenirea din Marea Britanie, dar numai cu test Covid negativ

Autoritatile din Franta au decis sa permita, incepand din aceasta noapte, reluarea circulatiei de persoane dinspre Marea Britanie. Astfel, va fi permisa deplasarea dinspre UK catre Franta, inclusiv tranzitarea tarii, atat pentru cetatenii francezi, cat si pentru cei din UE, inclusiv cei romani. Acestia trebuie sa prezinte insa un test negativ la infectia cu Covid-19.

Olanda si Belgia interzic zborurile din Marea Britanie de teama noului Covid-19

Olanda a interzis de duminica dimineata zborurile din Marea Britanie cel putin pana la sfarsitul anu.

Franta isi redeschide granitele cu Marea Britanie pentru calatorii testati negativ pentru COVID-19

Francezii si restul cetatenilor Uniunii Europene vor putea intra din nou in Franta din Marea Britanie, de la miezul noptii de marti, daca vor avea un test negativ pentru Covid-19 efectuat cu mai putin de 72 de ore in urma, a anuntat biroul premierului de la Paris, transmite Reuters.

Raed Arafat, avertisment urias cu privire la noua tulpina de Covid-19 aparuta in Marea Britanie: Am suspendat zborurile

Noua tulpina de COVID-19, aparuta in Marea Britanie, a pus pe jar autoritatile si oamenii de stiinta. Potrivit primelor informatii transmise de Guvernul britanic, in aceste momente se fac cercetari pentru a descoperi ce efecte poate produce aceasta mutatie si cat de mult poate afecta rata mortalitatii. Raed Arafat, seful DSU, trage un semnal de .

Vaccinurile anti-Covid sunt eficiente si impotriva noii tulpini de coronavirus din Marea Britanie, potrivit expertilor Uniunii Europene

Expertii Uniunii Europene sustin cavaccinurile impotriva COVID-19sunt eficace si impotriva noii tulpini a coronavirusului SARS-CoV-2 descoperita in Marea Britanie, potrivitministrului german al.

Franta permite intrarea persoanelor care vin din Marea Britanie doar daca acestea au test COVID negativ

Guvernul Frantei a anuntat, marti seara, ca toti cetatenii tarilor din Uniunea Europena care vin din Marea Britanie trebuie sa prezinte la frontiera rezultate negative la teste de coronavirus.

Franta cere test COVID negativ tuturor cetatenilor UE care sosesc din Marea Britanie

Autoritatile Franceze au anuntat, marti seara, ca toti cetatenii tarilor member UE, care sosesc din Marea Britanie, trebuie sa prezinte la frontiera un test negative pentru infectia cu.

Sute de romani, blocati in Marea Britanie, dupa ce mai multe state au inchis granitele din cauza noii tulpini covid

Sute de romani sunt blocati in continuare in Marea Britanie, dupa ce mai multe state europene au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-COV-2, iar Ministerul Afacerilor Externe a intreprins din nou masuri pentru a debloca situatia.

Prima romanca vaccinata impotriva COVID-19, in Marea Britanie: A durut, dar n-am avut niciun efect advers

Alina Vintila a lucrat in presa, inclusiv la Adevarul, inainte de a face o schimbare radicala, plecand din tara. Acum, din postura unui om care lucreaza in sistemul sanitar, ea a beneficiat de primele doze de vaccin, care au fost distribuite in Marea Britanie.

Comisia Europeana roaga statele UE sa permita calatoriile esentiale in Marea Britanie, in contextul descoperirii noii tulpini de COVID-19

In contextul in care tot mai multe tari si-au intrerupt zborurile spre si dinspre Marea Britanie, de teama noii tulpini a virusului COVID-19, Comisia Europeana le-a recomandat tarilor Uniunii Europene sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )