Libnet.ro
UNICEF

11:45

Sute de romani, blocati in Marea Britanie, dupa ce mai multe state au inchis granitele din cauza noii tulpini covid

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sute de romani, blocati in Marea Britanie, dupa ce mai multe state au inchis granitele din cauza noii tulpini covid

Sute de romani sunt blocati in continuare in Marea Britanie, dupa ce mai multe state europene au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-COV-2, iar Ministerul Afacerilor Externe a intreprins din nou masuri pentru a debloca situatia. continuă pe Ziarul Bursa

Sute de romani, in continuare blocati in Marea Britanie dupa ce mai multe state au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-Cov -2 Anuntul Ministerului de Externe

Sute de romani sunt blocati in continuare in Marea Britanie, dupa ce mai multe state europene au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-COV-2. Ministerul Afacerilor Externe spune ca a facut noi demersuri marti la nivel european pentru deblocarea situatiei, iar functionari consulari si voluntari au mers sa le distribuie apa si alimente romanilor blocati la frontiere.

Romani blocati in Marea Britanie dupa inchiderea unor granite din cauza noii tulpini a coronavirusului

Sute de romani - turisti din cel putin 5 autocare si soferi de TIR - sunt blocati in trafic intre Marea Britanie si Franta, la traversarea Canalului Manecii, in urma interdictiilor de circulatie impuse de autoritatile din Franta din cauza noii tulpi a coronavirusului, conform asociatiei civice Voluntari in Europa.

Olanda a suspendat toate zborurile dinspre Marea Britanie, dupa descoperirea in Regatul Unit a unei noi variante de coronavirus, cu 70% mai infectioasa (VIDEO)

Incepand de duminica, Olanda a suspendat toate zborurile de pasageri ce provin din Marea Britanie, dupa descoperirea unui caz de contaminare cu noua tulpina de COVID-19, cu 70% mai infectioasa, identificata in R.

Olanda suspenda toate zborurile din Marea Britanie dupa descoperirea unui caz de contaminare cu noua tulpina a coronavirusului

Guvernul olandez a suspendat incepand de duminica toate zborurile de pasageri din Marea Britanie dupa descoperirea in Olanda a unui caz de contaminare cu noua tulpina a coronavirusului care circula pe teritoriul britanic, scrie AFP. Suspendarea intra in vigoare duminica la 06:00, ora locala 05:00 GMT) si va fi in vigoare pana la 1 ianuarie. Informatia vine la cateva ore dupa anuntul guvernului britanic de carantinare a Londrei si a sud-estului Angliei, in incercarea de a stopa o crestere a contaminarii atribuita noii tulpini de virus.

Cat de bogat este Florin Citu. Ce avere are dupa mai multe donatii uriase

Actualul Ministru al Finantelor, Florin Citu, la a doua nominalizare, are toate sansele sa devina premier. Este o fire retrasa, si nu se stiu multe despre el. Asta pana la momentul intrarii in Guvernul Orban. Conform declaratiei sale de avere, ar fi dobandit multe lucruri prin donatii venite din partea parintilor acestuia. Florin Citu, viitorul .

Ce se intampla cu cei 200 de romani blocati intre Franta si Marea Britanie, dupa anularea zborurilor

Mai multi romani aflati in tranzit suntblocati la granita dintre Franta si Marea Britanie, la Dover, dupa ce mai multe tari au inchis granitelepentru a limita raspandirea noii tulpini de Covid-.

Tarile UE interzic calatoriile din Marea Britanie dupa raspandirea unei noi tulpini de virus

Tot mai multe tari UE, inclusiv Germania, Franta, Italia, Belgia, Austria, Irlanda si Olanda, au dec.

Polonia suspenda zborurile dinspre Marea Britanie, dupa descoperirea in Regatul Unit a unei noi tulpini de coronavirus

Polonia, ca si alte tari, a decis ca zboruriledin Marea Britanie catre Polonia vor fi suspendate incepand de luni la miezul noptii din cauza noii tulpinide coronavirus, a anuntat un purtator de.

Sute de romani blocati la granita dintre Franta si Marea Britanie. Comisia Europeana recomanda tarilor sa permita calatoriile esentiale

Comisia Europeana le-a recomandat, marti, tarilor Uniunii Europene sa aiba o abordare coordonata privind masurile aplicate in relatia cu Marea Britanie din cauza noii tulpini a coronavirusului si sa permita deplasarile esentiale, potrivit Digi 24, care citeaza Mediafax.

Ce se intampla cu cei peste 200 de romani blocati la granita in Marea Britanie. MAE cere explicatii Frantei

Ministerul Afacerilor Externe a transmis, luni, o serie de precizari despre demersurile efectuate pentru cei peste200 de cetateni romani aflati in tranzit, blocati in Marea Britanie, dupa ce mai multe tari au inchis granitele pentru a limita raspandirea noii tulpini a virusului SARS-COV-2.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )