Libnet.ro
UNICEF

17:00

Franta permite intrarea persoanelor care vin din Marea Britanie doar daca acestea au test COVID negativ

Antena3 Antena3,
Franta permite intrarea persoanelor care vin din Marea Britanie doar daca acestea au test COVID negativ

Guvernul Frantei a anuntat, marti seara, ca toti cetatenii tarilor din Uniunea Europena care vin din Marea Britanie trebuie sa prezinte la frontiera rezultate negative la teste de coronavirus. continuă pe Antena3

Franta cere test COVID negativ tuturor cetatenilor UE care sosesc din Marea Britanie

Autoritatile Franceze au anuntat, marti seara, ca toti cetatenii tarilor member UE, care sosesc din Marea Britanie, trebuie sa prezinte la frontiera un test negative pentru infectia cu.

Romania poate interzice zborurile din Marea Britanie, anunta Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat ca Romania poate impune masuri de interzicere a zborurilor .

Belgia interzice zborurile din Marea Britanie

Belgia va interzice, din precautie, zborurile care vin din Marea Britanie, incepand de la miezul noptii, pentru cel putin 24 de ore, a anuntat premierul Alexander De Croo la postul VRT, potrivit La Libre.

ARAFAT, DESPRE IMPUNEREA UNOR RESTRICTII DUPA NOUA TULPINA COVID DIN ANGLIA: Azi sau maine este posibil sa luam o decizie

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, astazi, dupa identificarea unei noi tulpini de coronavirus in Anglia, ca astazi sau luni este posibil sa fie anuntate noi reguli pentru romanii care vin din Marea Britanie in Romania, in contextul in care tot mai multe state blocheaza zborurile cu Regatul Unit, relateaza Hotnews.

Franta permite, din aceasta noapte, revenirea din Marea Britanie, dar numai cu test Covid negativ

Autoritatile din Franta au decis sa permita, incepand din aceasta noapte, reluarea circulatiei de persoane dinspre Marea Britanie. Astfel, va fi permisa deplasarea dinspre UK catre Franta, inclusiv tranzitarea tarii, atat pentru cetatenii francezi, cat si pentru cei din UE, inclusiv cei romani. Acestia trebuie sa prezinte insa un test negativ la infectia cu Covid-19.

Ultima ora: Romania suspenda zborurile spre si dinspre Marea Britanie. Carantina pentru cei care vin din Marea Britanie

Romania a blocat zborurile cu Marea Britanie dupa identificarea unei noi tulpini de coronavirus care circula in Regatul Unit. Conform expertilor noua varianta a coronavirusului este mult mai contagioasa, dar inca nu se stie daca formele de COVID-19 pe care le provoaca sunt mai grave.

Belgia, a doua tara europeana care interzice zborurile din Marea Britanie in urma descoperirii unei noi tulpini de coronavirus

Belgia va interzice, din precautie, zborurile care vin din Marea Britanie, incepand de la miezul noptii, pentru cel putin 24 de ore, a anuntat premierul Alexander De Croo la postul VRT, potrivit La Libre.

Parisul urmareste indeaproape situatia din Marea Britanie legata de noua tulpina a coronavirusului

Franta urmareste indeaproape situatia de pe teritoriul britanic, unde circula o noua tulpina a coronavirusului, ceea ce a dus la suspendarea de catre Olanda si Belgia a zvorurilor venite din Marea Britanie, a declarat o sursa guvernamentala, citata de AFP.

Raed Arafat rupe tacerea despre noua tulpina de coronavirus. De ce s-au inchis granitele pentru cetatenii din Marea Britanie, de fapt

Noua tulpina de coronavirus reprezinta un nou motiv de ingrijorare pentru medici, autoritati si oamenii de stiinta. Potrivit informatiilor descoperite pana acum, noua tulpina se caracterizeaza printr-o contagiozitate mult mai mare, punand si mai multa presiune pe sistemul medical, deja ajuns la epuizare. Seful DSU, Raed Arafat, a explicat luni seara motivul pentru care autoritatile .

Ce trebuie sa stie romanii din Marea Britanie care vor sa se intoarca acasa de Sarbatori

Romanii care se pregatesc sa se intoarca in tara, cu ocazia sarbatorilor de iarna, din Marea Britanie, trebuie sa stie ca au intrat in vigoare noi restrictii in contextul descoperii unei noi tulpini a vi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )