Libnet.ro
UNICEF

18:00

Franta permite, din aceasta noapte, revenirea din Marea Britanie, dar numai cu test Covid negativ

Hotnews Hotnews,
 Franta permite, din aceasta noapte, revenirea din Marea Britanie, dar numai cu test Covid negativ

Autoritatile din Franta au decis sa permita, incepand din aceasta noapte, reluarea circulatiei de persoane dinspre Marea Britanie. Astfel, va fi permisa deplasarea dinspre UK catre Franta, inclusiv tranzitarea tarii, atat pentru cetatenii francezi, cat si pentru cei din UE, inclusiv cei romani. Acestia trebuie sa prezinte insa un test negativ la infectia cu Covid-19. continuă pe Hotnews

Franta permite intrarea persoanelor care vin din Marea Britanie doar daca acestea au test COVID negativ

Guvernul Frantei a anuntat, marti seara, ca toti cetatenii tarilor din Uniunea Europena care vin din Marea Britanie trebuie sa prezinte la frontiera rezultate negative la teste de coronavirus.

Franta isi redeschide granitele cu Marea Britanie pentru calatorii testati negativ pentru COVID-19

Francezii si restul cetatenilor Uniunii Europene vor putea intra din nou in Franta din Marea Britanie, de la miezul noptii de marti, daca vor avea un test negativ pentru Covid-19 efectuat cu mai putin de 72 de ore in urma, a anuntat biroul premierului de la Paris, transmite Reuters.

Ce se intampla cu cei 200 de romani blocati intre Franta si Marea Britanie, dupa anularea zborurilor

Mai multi romani aflati in tranzit suntblocati la granita dintre Franta si Marea Britanie, la Dover, dupa ce mai multe tari au inchis granitelepentru a limita raspandirea noii tulpini de Covid-.

Peste 200 de romani blocati la granita dintre Marea Britanie si Franta, din cauza noilor restrictii de transport

Peste 200 de cetateni romani sunt blocati la granita dintre dintre Franta si Marea Britanie, dupa ce Franta a interzis incepand duminica de la miezul noptii, pentru 48 de ore, toate transporturile dinspre Regatul Unit din cauza unei noi tulpini identificate de SARS-CoV-2, potrivit ziare. com.

Franta cere test COVID negativ tuturor cetatenilor UE care sosesc din Marea Britanie

Autoritatile Franceze au anuntat, marti seara, ca toti cetatenii tarilor member UE, care sosesc din Marea Britanie, trebuie sa prezinte la frontiera un test negative pentru infectia cu.

Sute de romani blocati la granita dintre Franta si Marea Britanie. Comisia Europeana recomanda tarilor sa permita calatoriile esentiale

Comisia Europeana le-a recomandat, marti, tarilor Uniunii Europene sa aiba o abordare coordonata privind masurile aplicate in relatia cu Marea Britanie din cauza noii tulpini a coronavirusului si sa permita deplasarile esentiale, potrivit Digi 24, care citeaza Mediafax.

Sute de romani, blocati in trafic: dezastrul de la granita dintre Marea Britanie si Franta

La scurt timp dupa anuntarea restrictiilor de circulatie, romanii din Marea Britanie s-au grabit sa iasa din tara. Din pacate, efortul lor a fost inutil si au ramas undeva intre Regatul.

Romani blocati in Marea Britanie dupa inchiderea unor granite din cauza noii tulpini a coronavirusului

Sute de romani - turisti din cel putin 5 autocare si soferi de TIR - sunt blocati in trafic intre Marea Britanie si Franta, la traversarea Canalului Manecii, in urma interdictiilor de circulatie impuse de autoritatile din Franta din cauza noii tulpi a coronavirusului, conform asociatiei civice Voluntari in Europa.

Bolnavul Europei Marea Britanie, izolata de exterior din cauza noii tulpini a coronavirusului

Luni dimineata, Marea Britanie avea deja rupte legaturile cu cea mai mare parte a Europei dupa ce cei mai apropiati aliati ai sai au intrerupt calatoriile spre si dinspre Regatul Unit din cauza noii tulpini a coronavirusului, lucru ce a provocat haos pentru numeroase familii si companii cu doar zece zile inainte ca Londra sa iasa de pe orbita Uniunii Europene, transmite Reuters. 26 Federatia transportatorilor din Franta: Soferii sunt blocati in parcari de tir-uri fara toalete situatia devine catastrofalaUPDATE 10. 34 Situatia a dus luni dimineata la o depreciere de 2% a lirei sterline fata de dolar, fiind afectat si euro. Bursa londoneza a fost si ea lovita.

Parisul urmareste indeaproape situatia din Marea Britanie legata de noua tulpina a coronavirusului

Franta urmareste indeaproape situatia de pe teritoriul britanic, unde circula o noua tulpina a coronavirusului, ceea ce a dus la suspendarea de catre Olanda si Belgia a zvorurilor venite din Marea Britanie, a declarat o sursa guvernamentala, citata de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )