Libnet.ro
UNICEF

20:45

Marea Britanie a suspendat unele imprumuturi pentru studentii romani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie a suspendat unele imprumuturi pentru studentii romani

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a sesizat, astazi, Comisia Europeana CE) cu privire la masura de suspendare, in Marea Britanie, a unor imprumuturi pentru studentii romani inscrisi la unitati de invatamant din aceasta tara, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul ministerului. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul de Externe a sesizat Comisia Europeana in legatura cu suspendarea unor imprumuturi pentru studenti romani in Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe a sesizat Comisia Europeana cu privire la masura de suspendare, in Marea Britanie, a unor imprumuturi pentru studentii romani. Conform unui comunicat MAE citat de Mediafax, in continuarea demersurilor efectuate la nivel bilateral, Ministerul Afacerilor Externe a facut in cursul zilei un demers de sesizare a Comisiei Europene cu privire la modul in care a fost pusa in aplicare, in Marea Britanie, masura de suspendare a unei anumite categorii de imprumuturi acordate de guvernul britanic studentilor europeni inscrisi in unitati de invatamant superior din aceasta tara.

MAE sesizeaza CE privind suspendarea imprumuturilor pentru studentii romani din Marea Britanie.

Ministerul Afacerilor Externe a sesizat miercuri Comisia Europeana cu privire la modul in care a fost pusa in aplicare, in Marea Britanie, masura de suspendare a unei anumite categorii de imprumuturi acordate de guvernul britanic studentilor europeni inscrisi in unitati de invatamant superior din aceasta tara, relateaza Agerpres. Potrivit unui comunicat al MAE, in cadrul unei scrisori adresata comisarilor europeni pentru Justitie, Viviane Reding si celui pentru Educatie, Androulla Vassiliou, .

MAE a sesizat CE in legatura cu suspendarea unor imprumuturi pentru studenti romani in Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe a sesizat Comisia Europeana cu privire la modul in care a fost pusa in aplicare, in Marea Britanie, masura de suspendare a unei anumite categorii de imprumuturi acordate de guvernul.

Medalie de aur si 7 medalii de bronz pentru studentii Universitatii din Bucuresti la concursul international Markstrat de simulare online pe probleme de marketing

Studentii de la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine - sectia Limbi Moderne Aplicate si de la Facultatea de Administratie si Afaceri au obtinut o medalie de aur si 7 medalii de bronz la concursul international Markstrat, a anuntat Universitatea din Bucuresti. La competitia de simulare online pe probleme de marketing au participat 79 de studenti si 14 cadre didactice din Marea Britanie, Germania, Polonia, Finlanda, Olanda, Franta, Spania si Romania.

Romanii nu se grabesc sa invadeze Europa. Jinga: Nu exista o crestere a numarului romanilor veniti in Marea Britanie

Numarul cetatenilor romani ajunsi in Marea Britanie in ianuarie 2014, dupa eliminarea restrictiilor pe piata britanica a muncii, NU este mai mare decat al celor veniti in ianuarie 2013, afirma Ion Jinga,.

Marea Britanie a invins SUA in Cupa Davis pentru prima oara in 79 de ani

Dupa ce a devenit primul britanic castigator la Wimbledon dupa 77 de ani, Andy Murray a pus capat unui alt record negativ pentru tenisul din Marea Britanie. Campionul olimpic a castigat ambele meciuri de simplu.

Cat romanism mai au in ei romanii din Marea Britanie, aflam la Adevarul Live

Astazi, de la ora 11. 30, la Adevarul Live, direct din Marea Britanie, jurnalistii Adevarul ne povestesc despre romanii stabiliti acolo.

Romancele din Marea Britanie sunt cele mai fertile femei din Uniunea Europeana

Femeile din Romania care traiesc in Marea Britanie sunt cele mai fertile comparativ din alte Uniunea Europeana, informeaza Oficiul National de Statistica din Albion, citat de publicatia The Daily Mail.

Un mic sat din Marea Britanie s-a transformat in insula, din cauza inundatiilor

Un mic sat din Marea Britanie a devenit o insula, de aproximativ cinci saptamani, din cauza inundatiilor din ultima perioada. Muchelney insula mare, in saxona veche) este izolat de restul lumii de ape.

Scolile din Marea Britanie, deschise pentru copii de la doi ani

Oficialii din Regatul Unit pregatesc modificarea legislatiei in asa fel incat copiii sa poata merge gratuit la scoli de la doi ani, in grupe destinate varstei lor, iar cresele existente sa extinda programul de ingrijire pentru a le permite mamelor sa munceasca mai mult si fara grija celor mici.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )