Libnet.ro
UNICEF

20:15

Scolile din Marea Britanie, deschise pentru copii de la doi ani

Adevărul Adevărul,
Scolile din Marea Britanie, deschise pentru copii de la doi ani

Oficialii din Regatul Unit pregatesc modificarea legislatiei in asa fel incat copiii sa poata merge gratuit la scoli de la doi ani, in grupe destinate varstei lor, iar cresele existente sa extinda programul de ingrijire pentru a le permite mamelor sa munceasca mai mult si fara grija celor mici. continuă pe Adevărul

Un mic sat din Marea Britanie s-a transformat in insula, din cauza inundatiilor

Un mic sat din Marea Britanie a devenit o insula, de aproximativ cinci saptamani, din cauza inundatiilor din ultima perioada. Muchelney insula mare, in saxona veche) este izolat de restul lumii de ape.

Romancele din Marea Britanie sunt cele mai fertile femei din Uniunea Europeana

Femeile din Romania care traiesc in Marea Britanie sunt cele mai fertile comparativ din alte Uniunea Europeana, informeaza Oficiul National de Statistica din Albion, citat de publicatia The Daily Mail.

Marea Britanie a invins SUA in Cupa Davis pentru prima oara in 79 de ani

Dupa ce a devenit primul britanic castigator la Wimbledon dupa 77 de ani, Andy Murray a pus capat unui alt record negativ pentru tenisul din Marea Britanie. Campionul olimpic a castigat ambele meciuri de simplu.

Romanii nu se grabesc sa invadeze Europa. Jinga: Nu exista o crestere a numarului romanilor veniti in Marea Britanie

Numarul cetatenilor romani ajunsi in Marea Britanie in ianuarie 2014, dupa eliminarea restrictiilor pe piata britanica a muncii, NU este mai mare decat al celor veniti in ianuarie 2013, afirma Ion Jinga,.

Cupa Davis: Marea Britanie s-a calificat in sferturile de finala

Marea Britania s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Davis dupa ce Andy Murray l-a invins, duminica, pe americanul Sam Querrey, potrivit AFP. Murray s-a impus cu scorul de 7-6 7/5), 6-7 3/7), 6-1,.

Marea Britanie e sub apa! A fost cea mai ploioasa luna din ultimii 100 de ani

Sudul si vestul Marii Britanii sunt sub alerta de inundatii. in Somerset, unde viitura a facut prapad in ultimele zile, numarul bacteriilor din apa a crescut intr-un ritm alarmant. Meteorologii britanici spun.

Opozitia din Ucraina vrea modificari pentru reducerea atributiilor presedintelui.

Opozitia proeuropeana din Ucraina solicita modificari constitutionale pentru limitarea atributiilor presedintelui, in contextul negocierilor pentru depasirea gravei crize politice, relateaza Mediafax. Liderii opozitiei cer Parlamentului ucrainean revenirea la foste prevederi constitutionale, o situatie care ar conduce la reducerea statutului presedintelui la unul onorific. Citeste si: Ucraina: Opozantii au manifestat in fata filialei Deutsche Bank de la Kiev Opozitia cere ca presedintele sa .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )