Libnet.ro
UNICEF

11:45

Marea Britanie a vaccinat anti-COVID-19 peste 15 milioane de persoane. Boris Johnson: Vom merge mai departe cu mare incredere

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie a vaccinat anti-COVID-19 peste 15 milioane de persoane. Boris Johnson: Vom merge mai departe cu mare incredere

Mai mult de 15 milioane de oameni din Marea Bitanie au primit pana in prezent prima doza dintr-un vaccin anti-Covid, echivalentul tuturor celor inclusi in patru grupuri prioritare stabilite de guvernul de la Londra, a spus coordonatorul campaniei de vaccinare, Nadhim Zahaqi. continuă pe Adevărul

Marea Britanie a vaccinat peste 15 milioane de persoane

Marea Britanie a depasit pragul de 15 milioane de persoane vaccinate impotriva COVID-19, astfel ca guvernul si-a indeplinit obiectivul de a vaccina cele mai vulnerabile categorii pana la mijlocul lunii februarie, au anuntat duminica premierul Boris Johnson si ministrul Sanatatii, Matt Hancock, relateaza AFP si Reuters.

Mare Britanie a depasit 15 milioane de persoane vaccinate

Marea Britanie a depasit pragul de 15 milioane de persoane vaccinate impotriva COVID-19.

Soferii romani cu permise auto emise in Marea Britanie, blocati de Brexit

Un numar de 34 de dosare care vizeaza preschimbarea unor permise de conducere obtinute in Marea Britanie zac nesolutionate de la inceputul acestui an la Directia Regim Permise de Conducere Bihor, situatia fiind similara in toata tara.

Scandal in Marea Britanie: Pacientii Covid-19 cu dizabilitati de invatare, precum Sindrom Down, primesc avize de neresuscitare

Persoanele cu dizabilitati in invatare au primit avize de neresuscitate in timpul celui de-al doilea val al pandemiei din Marea Britanie, relateaza The Guardian. Mencap a declarat ca a primit in ianuarie sesizari de la persoane cu dizabilitati de invatare ca li s-a spus ca nu vor fi resuscitati daca se vor imbolnavi de Covid-19.

MAREA BRITANIE: Google va plati editorii de stiri pentru articolele publicate pe platformele sale

Google a anuntat miercuri ca si-a lansat produsul News Showcase in Marea Britanie, ceea ce inseamna ca gigantul tehnologic va plati pentru continutul de stiri livrat catre aceasta tara pentru prima data, potrivit CNBC.

Presedintele din Marea Britanie al firmei de audit KPMG a demisionat dupa ce a spus angajatilor sa nu se mai planga din cauza pandemiei

Presedintele din Marea Britanie al firmei de audit KPMG, Bill Michael, a demisionat dupa ce a spus angajatilor intr-o sedinta sa nu se mai planga din cauza pandemiei si ca nu exista prejudecata inconstienta, transmite CNN.

Marea Britanie ar putea mentine restrictiile pana cand toti adultii vor fi vaccinati

Susan Hopkins, directorul Serviciului de Sanatate Publica din Marea Britanie, a precizatca anumite restrictii ar putea sa ramana in vigoare pana cand toti adultii vor fi vaccinati, scrie Agerp.

PENTRU A LIMITA PROPAGAREA CORONAVIRUSULUI Restrictiile din Marea Britanie ar putea fi mentinute pana cand toti adultii vor fi vaccinati

Marea Britanie ar putea sa mentina in vigoare anumite restrictii pentru a limita propagarea maladiei COVID-19 pana cand intreaga populatie adulta va fi vaccinata, a declarat joi seara Susan Hopkins, directorul executiv al Public Health England.

Buget 2021 Biserica va primi peste 760 milioane lei de la SGG prin trei programe

Secretariatul General al Guvernului SGG) va oferi bani Bisericii prin trei programe in 2021, suma cumulata fiind de putin peste 760 milioane lei, potrivit proiectului de buget pe 2021. De precizat ca bugetul total al SGG va fi mai mare cu 5% fata de cel de anul trecut, respectiv de 1,98 miliarde lei.

Seful Twitter si rapperul Jay-Z investesc peste 23 de milioane dolari intr-un fond de dezvoltare a Bitcoin

Directorul executiv al Twitter, Jack Dorsey, a anuntat un parteneriat cu artistul Jay-Z pentru a lansa un fond de dezvoltare a Bitcoin, care se va concentra pe dezvoltarea criptomonedei in India si Africa. Fondul numit Btrust este finantat cu o investitie initiala de 500 de bitcoin, adica aproximativ 23,6 milioane de dolari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )