Libnet.ro
UNICEF

05:45

Seful Twitter si rapperul Jay-Z investesc peste 23 de milioane dolari intr-un fond de dezvoltare a Bitcoin

Hotnews Hotnews,
 Seful Twitter si rapperul Jay-Z investesc peste 23 de milioane dolari intr-un fond de dezvoltare a Bitcoin

Directorul executiv al Twitter, Jack Dorsey, a anuntat un parteneriat cu artistul Jay-Z pentru a lansa un fond de dezvoltare a Bitcoin, care se va concentra pe dezvoltarea criptomonedei in India si Africa. Fondul numit Btrust este finantat cu o investitie initiala de 500 de bitcoin, adica aproximativ 23,6 milioane de dolari. continuă pe Hotnews

Buget 2021 Biserica va primi peste 760 milioane lei de la SGG prin trei programe

Secretariatul General al Guvernului SGG) va oferi bani Bisericii prin trei programe in 2021, suma cumulata fiind de putin peste 760 milioane lei, potrivit proiectului de buget pe 2021. De precizat ca bugetul total al SGG va fi mai mare cu 5% fata de cel de anul trecut, respectiv de 1,98 miliarde lei.

Andrei Baciu: Cea de-a doua etapa a campaniei de vaccinare inseamna peste 5 milioane de persone. 5 milioane de doze o sa primim pana candva in luna aprilie (VIDEO)

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu, spune ca Romania ar putea avea cele peste 5 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19, necesare pentru vaccinarea persoanelor care se incadreaza in.

Germania aloca aproape 9 miliarde de euro pentru a cumpara peste 635 milioane de vaccinuri COVID-19

Germania intentioneaza sa cheltuie 8,89 miliarde de euro in acest an pentru a cumpara 635,1 milioane de vaccinuri COVID-19, atat in cadrul schemei comune de achizitii care a fost pusa la punct in Uniunea Europeana cat si in cadrul unor contracte nationale, potrivit unui document al Ministerului de Finante consultat de Reuters.

Un spital COVID-19 care a costat statul peste 13 milioane de euro ramane inchis

Spitalul mobil de la Letcani Iasi) - care a costat 13 milioane de euro - va ramane inchis din cauza unor probleme grave descoperite in urma cu cateva luni in timpul vizitei Corpului de Control al Ministerului Sanatatii si care nu au fost rezolvate nici pana acum. Desi initial conducerea spitalului anunta la jumatatea lunii ianuarie ca unitatea medicala ieseana va fi inchisa cateva zile pentru dezinfectie, la aproape o luna, spitalul este in continuare nefunctional, fiind vorba despre peste 30 de nereguli gasite, scrie PressHub.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )