Libnet.ro
UNICEF

18:15

Marea Britanie: Vor exista doua regimuri pentru cetatenii europeni, incepand cu 2021, in functie de data intrarii in Regat (Theresa May)

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Vor exista doua regimuri pentru cetatenii europeni, incepand cu 2021, in functie de data intrarii in Regat (Theresa May)

Premierul britanic, Theresa May, a declarat joi ca va exista, dupa perioada de tranzitie care va urma Brexitului, o diferenta intre drepturile imigrantilor europeni in functie de data lor de sosire in Marea Britanie, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Ce-i asteapta pe romanii din Marea Britanie. Avertismenul facut de la Londra

Premierul britanic Theresa May i-a avertizat pe cetatenii europeni care vor sosi in Regatul Unit dupa Brexit-ul de anul viitor ca ar putea sa nu beneficieze de unele drepturi, o pozitie care anunta o.

Romani, SCLAVI in Marea Britanie! Visul muncii bine platite s-a transformat intr-un CALVAR pentru mai multi compatrioti

Romanii sunt sclavi peste hotare. Visul muncii bine platite s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru cei care spera la o viata mai buna. Mai multi romani au fost descoperiti in.

WTA Sankt Petersburg: Sorana Cirstea a parasit competitia in primul tur - Victorie in doua seturi pentru Dominika Cibulkova (scor 7-5, 6-2)

Sorana Cirstea 36 WTA) a parasit inca din prima runda turneul WTA de la Sankt Petersburg, fiind invinsa in doua seturi de Dominika Cibulkova Slovacia, 26 WTA), scor 7-5, 6-2.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )