Libnet.ro
UNICEF

12:30

Maria Marinescu divorteaza din nou

ADPM ADPM,
Maria Marinescu divorteaza din nou

Maria Marinescu divorteaza din nou de sotul ei, Frank Colin, aflat de doi ani intr-o inchisoare din Franta, dupa ce anul trecut a renuntat la procesul de divort fiind convinsa ca partenerul ei va fi eliberat. Iata ce s-a intamplat. continuă pe ADPM

Portretul fostului preot Arsenie Boca ar fi inceput din nou sa planga. Cum explica oamenii indicentul si ce spune Biserica

Tabloul Parintelui Arsenie Boca din satul vasluian Puscasi a inceput din nou sa lacrimeze, in aceasta dimineata. Vestea s-a raspandit repede printre localnici, dar si in satele vecine, asa ca zeci de.

Mircea Cartarescu: In acest moment mi se pare inutil sa militez pentru trecerea ICR din nou sub presedintie: tot sub USL ar fi

Mircea Cartarescu avertizeaza ca ICR-ul lui Radu Boroianu este un simptom al unui stat care, in lipsa desavarsita a unui presedinte care sa echilibreze lucrurile, se inclina periculos, din nou, catre zona gri a politicianismului interlop. Prietenii ma intreaba de ce nu continuu initiativa din iarna de a milita pentru trecerea ICR din nou sub presedintie. In acest moment mi se pare inutil: tot sub USL ar fi, a scris Cartarescu, pe contul sau de Facebook.

Iohannis cheama din nou liderii partidelor politice la Cotroceni, sa discute despre legea Big Brother

Klaus Iohannis ii cheama din nou la Cotroceni pe liderii partidelor politice. Presedintele vrea sa discute cu acestia despre legea Big Brother. Curtea Constitutionala a decis, in ianuarie, ca legea.

Libertatea lui Dan Sova, la mana CCR. Cazul lui ajunge azi din nou pe masa magistratilor

Cazul Sova ajunge astazi din nou pe masa Curtii Constitutionale. Judecatorii discuta sesizarea PNL cu privire la hotararea Senatului de a nu incuviinta arestarea parlamentarului Dan.

Din motive necunoscute, The Pirate Bay a cazut din nou in eter

Momentan nu se stie daca sunt de vina autoritatile anti-piraterie, dar un lucru este sigur, website-ul The Pirate Bay este din nou offline. The Pirate Bay s-a perindat pe foarte multe domenii in ultimii ani. Cel mai recent dintre ele a fost ThePirateBay. se. Se pare insa ca si acesta a incetat astazi sa mai functioneze. [] Din motive necunoscute, The Pirate Bay a cazut din nou in eter Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Alina Bica din nou in fata instantei

Alina Bica se va infatisa, luni, din nou in fata instantei, informeaza B1 TV. Fosta sefa DIICOT va da explicatii la Instanta suprema in dosarul ANRP, primul dosar de coruptie in care aceasta a.

Liga Campionilor: FC Barcelona - Bayern Munchen 3-0. Messi, din nou intr-o seara magica

Barcelona si-a asigurat un retur mai usor la Munchen, in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a invins-o pe Bayern, cu scorul de 3-0, pe Camp Nou. Catalanii vor porni cu prima sansa in a doua mansa, insa calificarea inca nu a fost jucata.

Sindicalistii din Portul Constanta cer din nou demiterea conducerii CN APMC

Circa 400 de sindicalisti din Portul Constanta revin astazi, incepand cu orele 11. 00, in fata Ministerului Transporturilor, pentru a-si face auzite din nou revendicarile.

Investitorii de pretutindeni, din nou cu ochii pe Grecia

Dupa ce in prima sedinta a lunii mai, volumul s-a apropiat de nivelul de 100 de contracte, prima jumatate din sesiunea de marti a adus 61 de contracte cu o valoare de 729. 122 lei, semnaland o posibila crestere a lichiditatii. Astfel, cursa pentru un rezultat mai bun ca de obicei era inca deschisa, sperantele fiind legate de evolutia din partea secunda a zilei. Totalul mentionat s-a conturat dupa tranzactionarea a doar trei produse: derivatul pe indicele Dow Jones, derivatul pe perechea euro/dolar si derivatul pe petrol.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2468 seconds )