Libnet.ro
UNICEF

10:45

Sindicalistii din Portul Constanta cer din nou demiterea conducerii CN APMC

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sindicalistii din Portul Constanta cer din nou demiterea conducerii CN APMC

Circa 400 de sindicalisti din Portul Constanta revin astazi, incepand cu orele 11. 00, in fata Ministerului Transporturilor, pentru a-si face auzite din nou revendicarile. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Un nou protest al sindicalistilor din Portul Constanta in fata Ministerului Transporturilor

Circa 400 de sindicalisti din Portul Constanta sunt asteptati la un nou protest in fata Ministerului Transporturilor miercuri, incepand cu ora 11. Principala lor revendicare este demiterea actualului Consiliu de Administratie al Portului Constanta. Reamintim ca sindicalistii din Portul Constanta au mai organizat in acest an astfel de proteste, atat la Bucuresti, cat si la Constanta. UPDATE Peste 200 de lucratori portuari au protestat miercuri, in fata Ministerului Transporturilor, solicitand schimbarea conducerii Administratiei Portului Constanta, care spun, ei, ar fi comis mai multe abateri, informeaza Mediafax.

Un nou protest al sindicalistilor din Portul Constanta in fata Ministerului Transporturilor

Circa 400 de sindicalisti din Portul Constanta sunt asteptati la un nou protest in fata Ministerului Transporturilor miercuri, incepand cu ora 11. Principala lor revendicare este demiterea actualului Consiliu de Administratie al Portului Constanta. Reamintim ca sindicalistii din Portul Constanta au mai organizat in acest an astfel de proteste, atat la Bucuresti, cat si la Constanta.

Sute de lucratori din portul Constanta protesteaza la Ministerul Transportului (VIDEO)

Sindicalistii spun ca actuala conducere doreste transformarea portului Constanta dintr-unul comercial intr-unul turistic, ceea ce inseamna pierderea a 5000 de locuri de munca. De altfel, ei contesta si.

Sindicalistii din port, miting in Capitala

Astazi intre orele 11. 00 si z14. 00, circa 400 de sindicalisti din Portul Constanta revin in fata Ministerului Transporturilor pentru a-si face auzite din nou revendicarile.

Portuarii picheteaza iarasi Ministerul Transporturilor cerand demiterea conducerii APMC

Ministerul Transporturilor este pichetat miercuri, 6 mai, de sindicalistii si operatorii portuari de la Constanta, care cer demiterea conducerii Administratiei Porturilor Maritime. Ultima data cand au cerut acest lucru, protestatarii au demonstrat timp de 72 zile, reusind inlocuirea managerilor.

Actiune de amploare a Politiei Romane in Portul Constanta. Agentii verifica legalitatea actelor si a marfurilor transportate

Politistii verifica, incepand de luni, legalitatea marfurilor transportate pe cale rutiera, feroviara si navala in Portul Constanta, in scopul prevenirii activitatilor ilicite, dupa ce, anul trecut,.

Cati bani va aduce Portul Constanta jucatorilor de la Bursa. Care sunt avantajele listarii unei companii de stat profitabile

Guvernul a anuntat ca anul acesta sau anul viitor cel tarziu va scoate la Bursa, la Bucuresti si la Londra, actiunile Portului Constanta si ale altor companii de stat. Piata de brokeraj, interna si externa, asteapta cu mare interes listarea la Bursa a actiunilor Portului Constanta.

Contrabanda de patru milioane lei in Portul Constanta

Politisti de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au constituit o echipa comuna de control impreuna cu politisti ai Biroului Politiei Transporturi Constanta Sud si lucratori vamali, descoperind in doua containere sosite in punctul de trecere a frontierei Constanta Sud Agigea din China 16. 910 articole de imbracaminte, 480. 000 baterii electrice si 86. 400 seturi prezervative, susceptibile a fi contrafacute, cu o valoare totala de aproximativ 3. 000 lei daca ar fi fost originale.

Guvernul vrea sa listeze actiuni la aeroportul Otopeni, portul Constanta, Hidroelectrica, Romtelecom

Guvernul intentioneaza sa listeze in acest an sau cel mai tarziu anul viitor, la bursele din Bucuresti si Londra, actiuni ale aeroportului international Bucuresti-Otopeni, portului Constanta, Hidroelectrica si Romtelecom, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit surselor din presa.

Portul Constanta, luat la puricat de politisti

O serie de verificari de amploare au inceput ieri, pentru a descoperi comertul ilegal din zona.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )