Libnet.ro
UNICEF

11:00

Alina Bica din nou in fata instantei

B1 B1,
Alina Bica din nou in fata instantei

Alina Bica se va infatisa, luni, din nou in fata instantei, informeaza B1 TV. Fosta sefa DIICOT va da explicatii la Instanta suprema in dosarul ANRP, primul dosar de coruptie in care aceasta a. continuă pe B1

Alina Bica se prezinta, luni, in fata instantei

Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, se va infatisa, luni, din nou in fata instantei, pentru a depune marturie in dosarul ANRP in care este acuzata de luare de mita si abuz in serviciu, potrivit B1 TV.

Alina Bica: Horodniceanu este o alegere buna pentru sefia DIICOT (VIDEO)

Alina Bica, fosta sefa DIICOT, s-a infatisat, luni, din nou in fata instantei, pentru a da explicatii in dosarul ANRP. La iesirea de la Instanta Suprema, Alina Bica nu a vrut sa dea mai multe detalii.

Alina Bica, arestata pentru coruptie, il lauda pe Horodniceanu: E un adevarat profesionist

Fosta sefa DIICOT, ALina Bica, aflata in arest la domiciliu pentru coruptie, l-a laudat pe Daniel Constantin Horodniceanu, propus de ministrul Justitiei pentru a prelua conducerea DIICOT.

Gisele Bundchen, din nou nud. Acum pentru bijuterii

A renuntat la podiumul de prezentare, dar nu si la modelling. Frumoasa Gisele Bundchen a pozat din nou nud.

Horatiu Tepes, Bilka, la WS360: Piata revine din nou spre optimism. Este o schimbare de atitudine in constructii, cu un inceput de an foarte bun

Piata constructiilor revine din nou spre optimism, fiind marcata de o schimbare de atitudine, venita mai ales din partea distribuitorilor si a producatorilor, doua dintre cele mai afectate sectoare in piata lovita de criza din 2008.

Astazi se judeca primul termen in dosarul Bica 1. Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, acuzata de abuz in serviciu

Magistratii Instantei Superme judeca astazi primul termen in dosarul Bica 1. Procesul ar fi trebuit sa inceapa pe 24 aprilie, insa magistratii au amanat termenul. in acest dosar, fosta sefa a.

Dosarul Bica 1. Alina Bica, prezenta la Curtea Suprema unde are loc un nou termen al procesului

Curtea Suprema judeca, luni, un nou termen in dosarul Bica 1 in care fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Alina Bica, este acuzata de abuz in serviciu dupa ce ar fi acordat despagubiri pentru un teren supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )