Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marian Coman si Razvan Ciorba, audiati in dosarul in care este arestat Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
Marian Coman si Razvan Ciorba, audiati in dosarul in care este arestat Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta

Oamenii de afaceri Mihail Marian Coman si Vladimir Razvan Ciorba, suspecti in dosarul in care Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, este arestat preventiv sub acuzatia de deturnare de fonduri europene, sunt audiati, luni, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) Ploiesti. continuă pe Adevărul

Marian Oprisan: Dosarul Referendumul este unul politic. in SUA nu e ilegal sa aduci oameni la vot cu autocarul

Marian Oprisan a fost audiat luni de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie, in calitate de martor, in dosarul Referendumul, in care este judecat ministrul Liviu Dragnea. in timpul audierii,.

Alin Cocos, audiat la DNA in dosarul in care este arestat alaturi de Alina Bica si Dorin Cocos

Alin Cocos este audiat de procurorii DNA in dosarul in care acesta se afla in arest alaturi de Dorin Cocos si fosta sefa a DIICOT, Alina Bica. Alin Cocos este acuzat ca ar fi participat la dare de.

Ilie Dragan, directorul Grossmann, retinut in dosarul fraudarii de bani UE in care este arestat cumnatul lui Ponta

Omul de afaceri Ilie Dragan, director al SC Grossmann Engineering SRL, a fost retinut procurorii de DNA Ploiesti, in dosarul fraudarii de fonduri europene in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, noteaza.

Omul de afaceri Ilie Dragan, retinut in dosarul in care este arestat cumnatul premierului Victor Ponta

Omul de afaceri Ilie Florin Dragan, director in cadrul S. Grossmann Engineering Group S. , la data faptelor, a fost retinut de procurorii anticoruptie din Ploiesti, in dosarul fraudarii de fonduri europene in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Teoria fantastica pe care s-a cladit Statul Islamic. Care este SCOPUL atrocitatilor comise: Se va intoarce dupa noi

Jurnalistii de la The Atlantic au realizat un amplu material despre originea gruparii teroriste Statul Islamic. Cine sunt? Din cine este formata gruparea? Care sunt ideologiile lor? Sunt cateva dintre intrebarile.

Simulare Evaluarea Nationala 2015 Elevii de clasa a VIII-a sustin luni simularea examenului de Limba si literatura romana. Care este materia la care sunt testati

Simularile examenelor de Evaluare Nationala incep luni, 23 februarie 2015, cu testarea la Limba si literatura romana. Este pentru al doilea an consecutiv cand elevii de clasa a VIII-a sustin la nivel national simularile examenelor de final de gimnaziu, asa ca ei vor avea de rezolvat subiecte unice. Materia la care vor fi testati elevii la simularea la Limba si literatura romana este aproximativ aceeasi cu cea a examenului propriu-zis din vara. Vezi in articol ce capitole sunt exceptate de la simulare. Descarca subiectele de la simularea de anul trecut la Limba si literatura romana clasa a VIII-a.

SUA acuza Rusia de subminarea ordinii mondiale. Care este motivul

Statele Unite au acuzat vineri Rusia ca submineaza bazele ordinii mondiale prin sustinerea separatismului in estul Ucrainei, unde un armistitiu fragil este in vigoare intre armata ucraineana si rebelii prorusi, relateaza BBC News Online, citat de Mediafax.

Faze Tari: O lingurita din cea mai scumpa mancare din lume costa 40.000 de dolari. Care este alimentul de 300.000 de dolari pe kilogram; Sarbatoare in Republica. Presedintele Kim Jong-un si-a schimbat coafura! Acum tot internetul face mist de freza lui F

Cel mai bine pastrat secret din lume, in sfarsit dezvaluit. Un barbat sustine ca are reteta Coca Cola. Reteta Coca Cola contine o lista de ingrediente secrete, cunoscuta drept 7X - o lista de extracte din plante . Ce au descoperit cercetatorii despre oamenii care ocupa functii inalte? Partenerii lor ar trebui sa fie atenti. Cu cat oamenii ocupa functii mai inalte, cu atat ei sunt mai tentati sa devina infideli, afirma autorii unui studiu publicat in revista Sex Research.

Dezvaluiri din INTERIOR. Ce face Elena Udrea in apartamentul de LUX, in care este arestata: Ceva rau se va intampla

Elena Udrea pare sa aiba un tonus bun, chiar daca numele sau este implicat intr-unul din cele mai rasunatoare scandaluri. Prietena sa declarata, Ruxandra Dragomir, merge zilnic la resedinta de lux a doamnei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )