Libnet.ro
UNICEF

21:45

Marian Godina prezinta imagini in care POLITISTUL lovit de Cristian Boureanu iI DA acestuia UN PUMN! (VIDEO)

B1 B1,
Marian Godina prezinta imagini in care POLITISTUL lovit de Cristian Boureanu iI DA acestuia UN PUMN! (VIDEO)

Politistul Marian Godina a postat pe contul sau de Facebook imagini in care politistul lovit de Cristian Boureanu riposteaza si ii da acestuia un pumn, comentariul lui Godina fiind ca reactia. continuă pe B1

Marian Godina, reactie dupa ce Cristian Boureanu a lovit un politist

Marian Godina areactionat dupa ce Cristian Boureanu a fost violent cu un politist de la Rutiera. Godina a postat pe o retea de socializare un mesaj. As pune pariu ca acest domn o sa.

VIDEO! Cine este politistul lovit de Cristian Boureanu! Agentul vorbea linistit cu fostul politician cand dintr-o data Boureanu a ridicat genunchiul si l-a lovit

Fostul deputat Cristian Boureanu a facut scandal in trafic cu politistii de la Rutiera. Boureanu i-a injurat pe politisti, i-a amenintat si l-a lovit pe unul dintre ei. Acesta s-a ales cu dosar penal.

Marian Godina te invata ce sa nu faci niciodata in sensul giratoriu

Marian Godina a explicat ce nu ar trebui sa faca nimeni intr-un sens giratoriu. Mi s-a intamplat de multe ori sa ajung la intrarea intr-un sens giratoriu simultan cu 'tamai.

iL PASTE PUSCARIA! Godina, dupa ce Boureanu a lovit un politist: O SA PRIMEASCA MANDAT!

Marian Godina a reactionat dupa ce Cristian Boureanu a fost violent cu un politist de la Rutiera, sustinand ca Boureanu va primi cu siguranta un mandat de arestare, pentru ca aceasta este procedura.

Tipete din rezerva in care este internat Cristian Boureanu! Fostul politician, la spital dupa un scandal in trafic cu politistii de la Rutiera

Fostul deputat Cristian Boureanu a ajuns la Spitalul Floreasca, dupa cea facut scandal in trafic cu politistii de la Rutiera. Boureanu i-a injurat pe politisti, i-a amenintat si l-a lovit.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )