Libnet.ro
UNICEF

09:15

Marian Munteanu: Nu am semnat declaratia de integritate, o voi semna

Antena3 Antena3,
Marian Munteanu: Nu am semnat declaratia de integritate, o voi semna

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat luni ca nu a semnat declaratia de integritate, scrie agerpres. ro. Nu, o sa o semnez. ) Bineinteles ca o voi semna, nu am niciun. continuă pe Antena3

Marian Munteanu, despre declaratia de integritate propusa de Romania Curata: Nu recunosc oricui dreptul sa ma evalueze

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu a declarat, luni, la B1, ca nu a semnat declaratia de integritate a PNL, desi saptamana trecuta, dupa sedinta PNL Sector 1, afirma ca a semnat, pe langa adeziunea la partid, si declaratia de integritate, obligatorie pentru toti candidatii formatiunii la locale si a adaugat, despre Alianta Romania Curata, ca nu recunoaste oricui dreptul de a fi evaluat.

Marian Munteanu dezvaluie cand si de ce s-a intalnit cu presedintele Iohannis

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat luni ca nu a semnat declaratia de integritate. Nu, o sa o semnez. Bineinteles ca o voi semna, nu am niciun fel de emotii, a spus Munteanu, la B1 Tv, intrebat daca a semnat declaratia de integritate pe care fiecare candidat la alegerile locale trebuie sa o depuna. Vineri, el sustinea ca a semnat declaratia de integritate, intrebat in acest sens. Am semnat mai multe hartii, a afirmat Munteanu, potrivit Agerpres.

Marian Munteanu a declarat ca nu a semnat declaratia de integritate, dar o va face

Marian Munteanu, propunerea PNL pentru Primaria Capitalei, a declarat pentru B1 TV ca nu a semnat declaratia de integritate, dar va face acest lucru si nu are nicio emotie. Nu, o sa o semnez.

Marian Munteanu le raspunde celor care il acuza ca e LEGIONAR

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, declara ca nu a facut niciodata declaratii antisemite si ca intelege cel mai bine tragedia Holocaustului, de pe urma caruia a suferit si familia lui.

Marian Munteanu, candidatul pentru Primaria Capitalei, s-a inscris in PNL

Marian Munteanu a semnat adeziunea, chiar in ziua in care a anuntat ca va candida pentru Primaria Capitalei. Presedintele PNL Sector 1 a anuntat ca a fost o mica eroare de comunicare si ca Marian.

Marian Munteanu, care va fi candidatul liberal la Primaria Capitalei, si-a depus adeziunea la PNL, in ciuda valului de contestari din spatiul public

Marian Munteanu si-a depus, vineri, adeziunea la PNL, la organizatia Sectorului 1. Ea va fi oficiala incepand cu ora 18. 00, a anuntat purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti, Cezar Preda.

Adriana Saftoiu: Textele lui Marian Munteanu li se par insuficiente colegilor mei. Sunt furioasa!

Prim-vicepresedintele PNL, Adrian Saftoiu, le-a spus fostilor sai colegi din Liga Studentilor ca este furioasa pentru decizia partidului de a-l desemna pe Marian Munteanu candidatul PNL la Primaria Capitalei, aratand ca liberalii vor mai mult decat niste texte semnate de Munteanu.

Marian Munteanu (PNL): Nu stiu daca Zelea Codreanu a fost un criminal. Sunt controverse...

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a spus ca nu stie daca Zelea Codreanu a fost un criminal, asa cum l-a retinut istoria, potrivit mediafax. ro. Nu stiu daca Corneliu Zelea Codreanu.

Scrisoarea lui Marian Munteanu. Ce a facut in ultimii 26 de ani

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, explica, intr-o scrisoare trimisa presei, ce a facut in ultimii 26 ani, in conditiile in care trecutul sau - dupa momentul Piata Universitatii 1990 - ramane invaluit in mister.

Marian Munteanu, despre Corneliu Zelea Codreanu: Justitia romana spune ca NU a fost un criminal (...) Lucrurile sunt complicate

Candidatul Partidului National Liberal la Primaria Capitalie, Marian Munteanu, a vorbit intr-un interviu pentru Mediafax despre candidatura sa, despre calatoria din Statele Unite, dar si despre ce va face.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )