Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marian Munteanu, despre declaratia de integritate propusa de Romania Curata: Nu recunosc oricui dreptul sa ma evalueze

Adevărul Adevărul,
Marian Munteanu, despre declaratia de integritate propusa de Romania Curata: Nu recunosc oricui dreptul sa ma evalueze

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu a declarat, luni, la B1, ca nu a semnat declaratia de integritate a PNL, desi saptamana trecuta, dupa sedinta PNL Sector 1, afirma ca a semnat, pe langa adeziunea la partid, si declaratia de integritate, obligatorie pentru toti candidatii formatiunii la locale si a adaugat, despre Alianta Romania Curata, ca nu recunoaste oricui dreptul de a fi evaluat. continuă pe Adevărul

Marian Munteanu, despre Corneliu Zelea Codreanu: Justitia romana spune ca NU a fost un criminal (...) Lucrurile sunt complicate

Candidatul Partidului National Liberal la Primaria Capitalie, Marian Munteanu, a vorbit intr-un interviu pentru Mediafax despre candidatura sa, despre calatoria din Statele Unite, dar si despre ce va face.

Marian Munteanu, despre acuzatia ca ar fi facut comert cu arme: Eu in viata mea nu am facut comert cu nimic / Cu exceptia unor discutii politice, nu am avut niciun fel de alta colaborare cu Virgil Magureanu

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a negat sambata seara, la Antena 3, acuzatiile referitoare la faptul ca ar fi facut comert cu arme. De asemenea, el a mai declarat ca intentia sa de a candida la Presedintie in anul 2000 s-a bazat pe un proiect politic propriu, pe care l-a prezentat mai multor partide mici, si a respins vreo colaborare de alt tip, in afara celei politice, cu fostul sef SRI Virgil Magureanu.

Marian Munteanu: Nu am semnat declaratia de integritate, o voi semna

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat luni ca nu a semnat declaratia de integritate, scrie agerpres. ro. Nu, o sa o semnez. ) Bineinteles ca o voi semna, nu am niciun.

ALEGERI LOCALE 2016. Marian Munteanu, despre delimitarea lui Klaus Iohannis: Ca sa se distanteze, ar fi trebuit sa fie apropiat

Marian Munteanu a declarat, intr-un interviu pentru Mediafax, ca Iohannis nu s-a delimitat de candidatura sa la Primaria Capitalei, pentru ca nici nu avea de ce, in conditiile.

Marian Munteanu a declarat ca nu a semnat declaratia de integritate, dar o va face

Marian Munteanu, propunerea PNL pentru Primaria Capitalei, a declarat pentru B1 TV ca nu a semnat declaratia de integritate, dar va face acest lucru si nu are nicio emotie. Nu, o sa o semnez.

Marian Munteanu dezvaluie cand si de ce s-a intalnit cu presedintele Iohannis

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat luni ca nu a semnat declaratia de integritate. Nu, o sa o semnez. Bineinteles ca o voi semna, nu am niciun fel de emotii, a spus Munteanu, la B1 Tv, intrebat daca a semnat declaratia de integritate pe care fiecare candidat la alegerile locale trebuie sa o depuna. Vineri, el sustinea ca a semnat declaratia de integritate, intrebat in acest sens. Am semnat mai multe hartii, a afirmat Munteanu, potrivit Agerpres.

Petre Roman, despre Marian Munteanu si miscarea legionara

Fostul premier Petre Roman a declarat, dumnica, pentru Mediafax, ca luarile de pozitie ale lui Marian Munteanu arata simpatia foarte puternica a acestuia pentru miscarea legionara, afirmand ca, intr- un articol din 1994, Munteanu il numeste pe I. Duca, figura emblematica a PNL, asasin.

Ce spun fostii colegi din anii 90 despre Marian Munteanu: L-am auzit laudandu-l pe Zelea Codreanu. Mi-a spus ca da bine sa fie ranit

Cu scopul de a elucida din misterele care il invaluie pe Marian Munteanu, fostii sai colegi au povestit mai multe momente cu candidatul PNL la Primaria Capitalei din perioada in care era seful studentilor.

Vasile Blaga, lamuriri despre candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei

PNL nu va renunta la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, a declarat duminica Vasile Blaga, copresedintele liberalilor.

Nastase, despre candidatura lui Marian Munteanu: Doar un iepuras pentru a consuma atentia?

Fostul premier Adrian Nastase comenteaza, intr-o postare pe blogul sau, candidatura lui Marian Munteanu la primaria Capitalei. Marturisesc, am asteptat cateva zile inainte de a comenta candidatura.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )