Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marian Munteanu dezvaluie cand si de ce s-a intalnit cu presedintele Iohannis

România Liberă România Liberă,
Marian Munteanu dezvaluie cand si de ce s-a intalnit cu presedintele Iohannis

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat luni ca nu a semnat declaratia de integritate. Nu, o sa o semnez. Bineinteles ca o voi semna, nu am niciun fel de emotii, a spus Munteanu, la B1 Tv, intrebat daca a semnat declaratia de integritate pe care fiecare candidat la alegerile locale trebuie sa o depuna. Vineri, el sustinea ca a semnat declaratia de integritate, intrebat in acest sens. Am semnat mai multe hartii, a afirmat Munteanu, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Theodor Paleologu a facut public e-mailul trimis lui Klaus Iohannis dupa anuntul candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: Chiar daca presedintele este deasupra partidelor, n-are cum sa nu va afecteze grav si imaginea dvs

Theodor Paleologu a publicat vineri, pe pagina lui de Facebook, e-mailul pe care i l-a trimis presedintelui Klaus Iohannis dupa ce PNL l-a desemnat drept candidat pentru Primaria Capitalei pe Marian.

Presedintele Klaus Iohannis dezminte orice implicare in desemnarea lui Marian Munteanu ca pretendent PNL la Primarie

Presedintele Klaus Iohannis nu a propus, nu a sustinut si nu a impus conducerii PNL candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Generala, transmite Administratia Prezidentiala. Totodata, Monica Macovei a criticat alegerea PNL.

Marian Munteanu, candidatul pentru Primaria Capitalei, s-a inscris in PNL

Marian Munteanu a semnat adeziunea, chiar in ziua in care a anuntat ca va candida pentru Primaria Capitalei. Presedintele PNL Sector 1 a anuntat ca a fost o mica eroare de comunicare si ca Marian.

INTERVIU EXCLUSIV Marine Le Pen. Liderul FN saluta intrarea lui Marian Munteanu in lupta pentru Capitala. E bine sa fie si astfel de oameni in politica

Presedintele partidului Frontului National, Marine Le Pen, considera ca intrarea in cursa electorala pentru Primaria Capitalei a unui candidat cu profilul lui Marian Munteanu e o dovada ca in tot mai multe tari partidele opteaza pentru persoane care au un discurs nationalist. Mai mult, Le Pen saluta demersul PNL de a-l desemna pe Munteanu candidat pentru Bucuresti, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Adevarul.

INTERVIU Marine Le Pen. Liderul FN saluta intrarea lui Marian Munteanu in lupta pentru Capitala. E bine sa fie si astfel de oameni in politica

Presedintele partidului Frontului National, Marine Le Pen, considera ca intrarea in cursa electorala pentru Primaria Capitalei a unui candidat cu profilul lui Marian Munteanu e o dovada ca in tot mai multe tari partidele opteaza pentru persoane care au un discurs nationalist. Mai mult, Le Pen saluta demersul PNL de a-l desemna pe Munteanu candidat pentru Bucuresti, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Adevarul.

E bine sa fie si astfel de oameni in politica. Liderul Frontului National, Marine Le Pen, saluta decizia PNL pentru candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei

Marine Le Pen, presedintele partidului Frontului National, este de parere ca numirea lui Marian Munteanu la candidatura pentru Primaria Capitalei este o dovada ca in tot mai multe tari persoanele care au.

Razboi intre liberali pe tema Marian Munteanu. Quintus: Orice apreciere neadevarata si jignitoare la adresa lui Duca afecteaza partidul. Tariceanu: PNL nu gaseste ceva mai bun pentru Primarie decat un neolegionar (VIDEO)

Scandalul izbucnit saptamana trecuta in PNL dupa desemnarea lui Marian Munteanu pare sa nu se mai termine. Presedintele de onoare al liberalilor, Mircea Ionescu Quintus, a declarat ca va reactiona.

Traian Basescu, pozitie neutra fata de Marian Munteanu: Nu-l urasc, nu-l iubesc

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, duminica seara, ca are o pozitie neutra fata de Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, si ca in anii '90 l-a vazut ca pe un exponent al Pietei Universitatii, ulterior cu o evolutie interesanta, cu abordari nationaliste, usor aplecate spre doctrina legionara. Declaratiile au fost facute de fostul sef al statului intr-o emisiune la Romania Tv, potrivit Agerpres.

Quintus: I. G. Duca a fost un martir al PNL.Opinia mea o sa o spun in Biroul PNL, de fata cu Marian Munteanu

Presedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca in primul Birou Permanent al PNL, de fata cu Marian Munteanu, isi va spune parerea cu privire la acuzatia pe care acesta i-a adus-o lui I. Duca pe care l-a numit asasin.

Liberalii nu se lasa. Vasile Blaga, la Iasi: Nu vad de ce ar trebui sa renuntam la candidatura lui Marian Munteanu pentru Primaria Bucuresti

Prezent la Iasi pentru lansarea candidatilor PNL la alegerile locale din iunie, co-presedintele PNL, Vasile Blaga, a precizat ca partidul nu ia in calcul sa renunte la candidatura lui Marian Munteanu pentru Primaria Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )